Gândurile rele creează un model de gândire care vine și te lovește…

Gândurile rele creează un model de gândire care vine și te lovește...

Nu ar trebui să gândești niciodată rău de nimeni. Gânduri precum: „Aș vrea ca această persoană să cadă și să moară” sau „Mi-aș dori să piardă tot ce are”, „Te urăsc. Nu vreau să te mai iubesc”, nu trebuiesc gândite sau rostite niciodată.

Fiecare expresie de acest fel creează o formă-gând care merge la persoană și o lovește. Prejudiciul pe care îl trimiteți persoanei este înregistrat în “contul” dvs. și veți plăti pentru el în momentul deciziei.

Dacă ați comis două “tone” de pagubă, va trebui să plătiți cu dobândă.

Există, de asemenea, un sistem de impozitare în tărâmurile spirituale, așa că fiți deștepți și nu vă gândiți negativ la alții. Bârfa este rezultatul unei gândiri greșite. Calomnia este și mai rea. Răutatea este foarte rea, iar trădarea este cea mai rea. Nu vă ocupați mintea cu aceste lucruri. Vei plăti scump pentru asta.

Acesta este motivul pentru care Hristos a spus: „Binecuvântați pe cei care vă defăimează și vă blestemă”. Gândind astfel, nu te implici în datorii karmice.

Spuneți doar „Dumnezeu să vă binecuvânteze”, apoi îndepărtați-vă din situație. Dacă blestemi, reacționezi la fel ca cel care te blestemă. Amândoi veți fi taxați.

În Sfânta Biblie este scris: „A Mea este răzbunarea, zice Domnul”. Nimeni nu ar trebui să se răzbune pe altul. Răzbunarea ar trebui să fie făcută numai de Dumnezeu, ceea ce înseamnă că karma va avea grijă de el. Torcom Saraidarian (Luptă cu Forțele Întunecate)

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook