Acel bărbat care știe să respecte o femeie…

Bărbat care oferă flori

Bărbatul care știe să respecte o femeie, este acela care poate sta, în egală măsură, alături de ea. Fără discriminare, etichete și ego-uri. Este drept, sunt tot mai puțini bărbați respectuoși. Atât de puțini, încât au devenit un mit, eroi din basme, feți-frumoși.

Sunt puțini cei care au învățat că „împreună” nu se construiește prin cuvinte, ci prin acțiuni care pot oferi unei femei cele mai frumoase momente.

Sunt cei pe care, cursul vieții, i-a învățat că a te iubi pe tine însuți, este primul pas în a-i respecta și a-i iubi pe toți ceilalți. În a iubi și a respecta și mult mai mult o femeie…

Bărbații care știu ce este acela respect, sunt aceia care au reușit să-și exorcizeze întunericul, nu doar pentru că și-au redus fricile, ci pentru că și-au deschis sufletul luminii, pentru a pătrunde în fiecare zi, mai puternic.

Bărbatul care a învățat să respecte o femeie.

Este acela care știe să-i asculte tăcerile și să-i șteargă lacrimile. Cel pentru care, nu contează  trecutul, ci doar prezentul și viitorul. Cel care vrea să fie prezent în viața ei, iar ea să fie lumea lui, de la un capăt la celălalt.

Bărbatul care știe să respecte o femeie, nu este acela care va dori să petreacă doar o noapte lângă ea, ci cel care o vrea pentru o viață. Cel care va încerca să-i aline durerea și nu va uita să o acopere, noaptea, când adoarme alături de el.

Este cel care poate sta, în egală măsură, alături de ea. Fără discriminare, etichete și ego-uri. Nu pentru a părea superior în ochii ei, ci pentru că o admiră și se bucură cu adevărat să o aibă alături.

Este cel care reușește, în fiecare zi, să-i aducă un zâmbet pe față.

Mai cu o glumă, o floare, un compliment sau o sărutare. Este fericit să o vadă fericită. Este cel care știe să-i deschidă ușa când urcă mașină, care știe să-i întindă mâna când coboară, care îi ține scaunul când se așează la masă, care știe… „prostii de-astea demodate” care îi amuză teribil pe unii. Mai rău este că le amuză și pe unele… (despre femeile neobișnuite cu politețurile vorbim altădată).

Cel care știe să-și respecte mama, știe să respecte orice femeie.

Nimeni nu se naște învățat. Respectul se învață. Este un paradox ca un om născut dintr-o femeie, să nu știe să respecte o femeie. Însă niciodată nu e prea târziu pentru a învăța…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook