Ai îndoieli că te iubește? Semnele care arată că nu se referă la ceea ce spune!

Cuplu care se sărută în pat

Pentru majoritatea femeilor, unul dintre cele mai importante momente dintr-o relație este atunci când partenerul lor spune râvnitul „Te iubesc”. Da, pot fi doar două cuvinte, dar au o greutate maximă.

Ce femeie va uita ziua în care iubitul ei a spus că o iubește pentru prima dată? Emoția este aceeași ca la primul sărut sau prima aniversare. Doar auzind aceste cuvinte, simți cum inima ți se inundă de sentimente de bucurie, fericire, pasiune și ușurare. Relația ta este acum la un alt nivel.

Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat și nimic nu este atât de frumos și romantic pe cât pare. Pentru că, poate spune că te iubește, dar cel mai probabil nu o spune serios!

De unde știi că nu o spune așa, din impulsul momentului sau pentru că știe că îl iubești și se simte rău că nu ți-a spus și el ție. Multe explicații, dar concluzia este una singură: dragostea lui pentru tine este falsă.

Care sunt semnele care arată că “te iubesc” nu se referă la sentimentele sale de dragoste?

1. Nu cuvintele contează, ci felul în care ți le spune.

Nu doar cuvintele contează, ci și felul în care cineva le spune. Ceea ce vreau să spun, este faptul că atunci când îți spune că te iubește, vocea lui va căpăta un alt ton, va fi avea o căldură în ochi.

El nu îți va evita privirea, ci se va concentra asupra ochilor tăi și asupra modului în care aceștia vor reacționa la auzirea sentimentelor lui. Și, mai presus de toate, nu vă va spune ca și cum ar fi cel mai simplu lucru din lume.

Când îi spui „te iubesc” cuiva, este ca și cum ți-ai rupe fiecare linie de apărare pentru celălalt.

2. El îți va spune doar după ce tu i-ai spus mai întâi.

Poate că nu este primul care a rostit aceste două cuvinte. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă, este dacă îți spune că te iubește primul, și nu doar dacă răspunde de fiecare data când îi spui tu prima.

Dacă nu îți spune niciodată de unul singur, asigură-te că într-adevăr simte asta și nu doar răspunde din obligație. Îți spune că și el te iubește ca să nu te simți rău, ca să nu simți că sentimentele tale nu sunt reciproce.

3. El spune lucruri pe care le iubește despre tine.

Unora le este teamă de cuvinte importante precum „Te iubesc”. Complimentele sunt foarte importante pentru o femeie.

Este fantastic pentru o femeie să i se spună că are un zâmbet frumos, un păr grozav și ochi speciali. Dar asta nu este dragoste. Complimentele nu fac o femeie să se simtă mai specială față de alte femei.

Așa că, atunci când evită să-ți spună că te iubește și, în schimb, te umple de complimente, atunci nu, nu cred te iubește.

4. El nu o spune în fața altora.

Unii oameni nu se simt confortabil în fața altora și aleg să fie mai introvertiți în ceea ce privește sentimentele lor. Am înțeles. Iubitul tău poate ar dori să păstreze momentele bune din relația voastră doar pentru voi doi. Și acest lucru este respectabil.

Dar nu uita că dincolo de a-l justifica la nesfârșit, există și adevărul. Da, adevărul! Nu trebuie să o spună cu voce tare, pentru ca toată lumea să o audă, dar îți poate șopti la ureche. Nici măcar nu te gândești la asta?

5. Te iubește doar atunci când simte că te pierde.

Când iubești pe cineva, îl iubești în fiecare minut al zilei. Te iubește dimineața când vă treziți împreună, te iubește și îți va spune asta atunci când te sună, pentru că puteți vorbi ore întregi și îi este dor de tine. Te iubește și te ia în brațe când râzi. El te iubește pentru că ești tu, și te iubește la nesfârșit.

Însă, dacă din diverse motive te desparți de el și abia atunci îți spune că te iubește, să nu cazi în capcană! Bineînțeles că o face pentru a te întoarce la el. Te iubește pentru că a înțeles cum e să te piardă, ai înțeles?

6. Acțiunile sale arată contrariul.

Ți-a spus că te iubește! Este perfect, minunat, fantastic! Dar acțiunile? Nu judeca oamenii după cuvintele lor, ci după faptele lor!

Te minte și nu își face niciodată timp pentru tine? Afli constant că el vorbește cu alte persoane și că nu ești una dintre prioritățile vieții lui? Și când ai nevoie de el, nu e niciodată lângă tine? Te rog, nu mă lăsa să aud scuza că îți tot spune că te iubește! La cuvinte, toți suntem buni…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook