Trucul care te ajută să gândești mai pozitiv în 12 secunde…

Femeie relaxată

Ce să faci pentru a te simți mai bine?

Nu tot timpul este ușor să fii fericit(ă) și optimist(ă). În viață, sunt și zile în care se întâmplă lucruri dificile și în care refuzi să vezi binele. Iar acest lucru este perfect normal.

Potrivit experților, oamenii au tendința spre negativitate, deoarece creierul reacționează mai puternic la emoțiile negative rezultate din experiențele negative.

Dar cum putem găsi o modalitate de a fi un pic mai pozitivi?

Creierul comunică prin neuroni, care transportă mesaje. Cele 86 de miliarde de neuroni vă spun cum să reacționați la fiecare informație pe care o primim, asociind experiențe pozitive cu emoții pozitive. Dar cum putem schimba ceea ce știm deja? Răspuns: prin modificarea conexiunilor dintre neuroni.

Trucul de 12 secunde

Când suntem stresați, nivelul de cortizol crește și așa ajungem la depresie și tulburări de anxietate. Deci, în momentul în care apare ceva serios, urmează trucul de 12 secunde.

Trucul constă în următorul lucru: Când ceva rău se întâmplă, este momentul de care vei avea nevoie să te gândești la o amintire frumoasă, la o imagine sau la o relație foarte frumoasă.

Păstrează vie în minte aceasta amintire și gândește-te la toate motivele pentru care te face să te simți mai bine. Cu cât o faci mai mult, cu atât creierul tău se relaxează mai mult. Acest lucru nu înseamnă că ignori lucrurile rele care ți se întâmplă, ci te ajuți să te simți mai bine în momentele dificile.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook