Pentru toate acele suflete curajoase care s-au săturat să fie puternice…

Femeie singură care așteaptă

Dragi suflete frumoase si curajoase,

Vreau să vă aplaud pentru tot curajul și puterea voastră. Sunt la fel ca voi. Sau cel puțin, așa cred că sunt. Sunt cineva care nu se odihnește în viață și profit de fiecare oportunitate care mi se oferă. Sunt cineva căruia nu îi este frică să-și asume riscuri pentru a-și îndeplini dorințele.

Sunt cineva care crede că eșecurile nu definesc o persoană. Am eșuat de multe ori. Mi s-a frânt inima iar visurile mi-au fost spulberate de multe ori, dar am reușit întotdeauna să rămân pe picioarele mele și să nu las durerea să mă schimbe.

De aceea, am fost întotdeauna cel mai puternic pentru prietenii și familia mea.

Dar, uneori, mă simt foarte vulnerabil și fragil. Dar nu o arăt nimănui. Reușesc mereu să prezint versiunea puternică și curajoasă a mea. Sinele meu moale, iese la iveală doar atunci când sunt singur, în spatele ușilor închise.

Pentru că simt că nu am voie să fiu slab. Nu pot să număr de câte ori am fost în situații dificile și toată lumea mi-a spus: „Vei reuși, nu sunt îngrijorat pentru tine. Întotdeauna ai foarte multă grijă de tine .”

Și chiar dacă o parte din mine este flatată să audă aceste cuvinte, există o parte care vrea ca cineva să aibă grijă de asta.

Pentru că a fi puternic tot timpul, poate fi obositor.

Uneori, mi-aș dori să pot lăsa totul afară. Vreau să țip și să plâng, și să nu simt presiunea de a fi nevoit să-mi vindec toate rănile imediat. Uneori, vreau să stau toată noaptea pe podeaua de la baie.

Alteori, vreau să-mi smulg inima și să simt toată durerea, fără ca cineva să mă eticheteze ca fiind slab emoțional. Pentru că, uneori, este necesar să cazi pentru a te simți din nou întreg.

Prin urmare, dragi suflete puternice, înțeleg cât de greu este să păstrezi totul înăuntru, să fii puternic și de succes la locul de muncă, să fii puternic pentru copii, familie și pentru tine.

Vreau să vă spun că nu este rău să fii uneori slab. Nu este rău să plângi. Este în regulă să ceri ajutor. Nu este rău să fii om.

Oferiți-vă o pauză și plângeți din cauza pierderilor voastre. Uneori, să vă dați permisiunea de a plânge și de a simți toată furia și durerea, poate fi un lucru plin de satisfacții și de vindecare. Numai asta vă va oferi puterea de a merge înainte. Pentru că, uneori, a fi puternic și curajos, înseamnă a fi adevăratul tău sine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook