Zodii care vor să mulțumească pe toată lumea…

Femeie cu flori în păr

Ești una dintre acele zodii care vor să mulțumească pe toată lumea?

Să încerci să mulțumești pe toată lumea nu este neapărat un lucru rău, atâta timp cât nu te conduce să faci lucruri pe care nu le dorești sau care nu sunt în interesul tău sau să te comporți ca și cum ai fi altcineva.

Problema cu oamenii care vor să mulțumească pe toată lumea este că vor să fie plăcuți și sunt dispuși să facă orice pentru asta. Aceasta înseamnă că sunt preocupați de nevoile și dorințele celorlalți, neglijându-le pe ale lor.

Se înțelege de la sine că aceste persoane vor spune cu ușurință „da” la orice li se cere, lucru în urma căruia vor ajunge să fie epuizați, nu numai fizic, ci și psihic, întrucât se „neglijează” pe sine.

Dacă faci ceva (sau chiar mai mult) din cele de mai sus, este foarte probabil să simți uneori că nimeni nu te apreciază pentru ceea ce oferi cu generozitate. Acesta este ceea ce te poate conduce până la un comportament pasiv – agresiv.

A scăpa de acest cerc vicios înseamnă să-ți pui numele pe primul loc pe lista ta de priorități și, în sfârșit, să înveți să spui „nu”. Mai jos, poți citi ce se întâmplă exact cu fiecare semn în parte.

BERBEC

Un Berbec este extrem de devotat prietenilor și familiei sale și acest lucru este ceva care îl face să fie foarte greu să spună „nu”. Este o sursă inepuizabilă de energie, dar chiar și „super eroii” trebuie să ia o pauză din când în când. Nu contează dacă este bolnav sau obosit, dacă cineva îi cere ajutorul, va face orice să îl ajute, fără să stea pe gânduri.

TAUR

Un Taur se va „răni” pe sine mai degrabă decât să rănească pe altcineva. În loc să se ocupe de propriile sentimente, el analizează cum îi va afecta pe cei dragi. Cu toate acestea, este foarte atent cu ceilalți și nu face nimic care nu este în interesul său.

GEMENI

Gemenii își cer scuze pentru aproape tot. Ei știu că nu este întotdeauna vina lor, dar pentru ei este ceva de genul unui obicei prost pe care nu îl pot evita. Ei se simt responsabili pentru fiecare lucru negativ care s-ar putea întâmpla și care, în sine, reprezintă o mare presiune asupra unei persoane.

RAC

Racii sunt cei care încearcă să rămână prieteni chiar și cu fostele lor relații, pentru că nu vor să creadă că ceilalți îi consideră oameni răi și că nu le pasă de cei din jur. Sunt optimiști și cred că într-o zi cineva va aprecia toate acestea.

LEU

Leii apreciază faptul că au atât de mulți oameni care îi admiră și, de aceea, își canalizează toată energia pentru a-i face pe cei din jur să se simtă mulțumiți și fericiți. Cu toate acestea, rareori au timp pentru ei înșiși, chiar dacă le place să fie în lumina reflectoarelor. Sunt lideri în toate sensurile cuvântului. De aceea vor pune mereu nevoile „fanilor” lor mai presus de ale lor.

FECIOARĂ

Fecioarele analizează totul, dar mai mult propriul lor comportament și felul în care îi afectează oamenii. Întotdeauna vor să ofere și să facă ceea ce ceilalți le cer. Nu le place să greșească, mai ales când există consecințe care pot fi plătite de cei care nu sunt de vină.

BALANȚA

O Balanță rareori reușește să elimine oamenii toxici. Nu vrea să le rănească sentimentele și să „contamineze” relația lor. Ea știe că vechiul său prieten de la liceu este complet absorbit de sine și nu întreabă niciodată ce se întâmplă în viața lui, dar continuă să răspundă la apeluri. Preferă mai degrabă să pară interesată decât să lupte.

SCORPION

Pentru Scorpion, este foarte dificil să mute situațiile care au mers prost în trecut și le lasă acolo. De cele mai multe ori o fac doar atunci când slujesc dreptatea. Se enervează când cineva profită de ei și nu-i apreciază, dar rar o arată. De obicei o păstrează înăuntru și așteaptă momentul potrivit pentru a „lovi”.

SĂGETĂTOR

Un Săgetător pare să trăiască pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Mulți chiar îl consideră slab tocmai pentru că pare să îi pese de ceilalți mai mult decât ar trebui. Totuși, nu este așa. În primul rând, el vrea să fie bine și pentru asta și face întotdeauna ceea ce își dorește. Acum, dacă acest lucru coincide și cu dorințele altora, este și mai bine.

CAPRICORN

Când cineva are o problemă, merge direct să o rezolve. Dacă managerul lui, de exemplu, trebuie să termine un proiect până dimineața următoare, poate sta treaz toată noaptea pentru a nu-l dezamăgi și pentru a duce proiectul la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu au nicio problemă să dezamăgească o persoană dacă i se cere ceva împotriva dorințelor sau valorilor sale. Sunt deschiși, ar face multe pentru alții, dar nu orice. Mai ales când depășesc propriile limite.

PEȘTI

Peștii nu sunt deloc egoiști și, de aceea, sunt o țintă ușoara pentru cei care vor să profite de ei. Dacă cineva are nevoie de ajutorul lor, sunt întotdeauna dispuși să ajute. În acest proces, totuși, ei pot descoperi că acest lucru îi împovărează psihologic sau fizic.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook