Când te întrebi dacă să rămâi sau să pleci, nu trebuie să răspunzi. Ai plecat deja!

Pictură femeie

Vei rămâne sau vei pleca? Ori de câte ori trebuie să îți pui această întrebare, asigură-te că te întrebi doar pe tine.

Cu siguranță știi răspunsul. Răspunsul este întotdeauna unul singur. Sigur și constant. Pentru că, din momentul în care îți pui această întrebare, deja ai plecat și știi asta.

Te-ai îndepărtat deja de ceva ce s-a terminat, de ceva ce s-a uzat, de ceva ce nu mai are ce să-ți ofere. Fie că este o relație, dragoste, un sărut sau chiar o slujbă.

Când te vei întreba dacă vei rămâne sau vei pleca, atunci deja ai plecat, deja ai întors pagina. Răspunsul este într-un singur sens și fără întoarcere. Tot ceea ce se termină natural ne doare. De multe ori nici nu vrem să recunoaștem asta.

Pentru că am investit emoție, timp, energie. De multe ori, propriul nostru sentiment este cel care ne sperie. Pentru că tot ceea ce se termină și de care ne despărțim, este o pierdere, un mic doliu.

Vei sta sau vei pleca? Ai de gând să continui să fii obsedat(ă) de ceva care te epuizează, de ceva care îți distruge energia, de ceva care nu te duce înainte?

Ceea ce se termină, se termină. Cercurile sunt menite să fie închise, iar vechiul trebuie să plece pentru a lăsa loc noului. Vei pleca pentru a merge mai departe. Vei pleca să-ți întinzi aripile. Vei pleca pentru că doar așa vei trăi cu adevărat și vei evolua ca persoană.

A fugi nu este întotdeauna lașitate. De multe ori este o mare putere. Puterea de decizie și de dezvoltare a poveștii. Cine pleacă înseamnă că își schimbă cursul. Înseamnă onestitate în principal față de sine și apoi și față de ceilalți. Răbdarea și constanta sunt cu siguranță virtuți, atâta timp cât au un motiv să existe.

Doar asigură-te că ții ușa deschisă pentru tine și pentru cei din jurul tău. Este ca o monedă – atunci când o arunci în aer știi întotdeauna răspunsul dinainte sau cel puțin ți-l dorești cu toată puterea ta interioară. Vei sta sau vei pleca? Nu trebuie să răspunzi, ai făcut-o deja!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook