Da, femeile de 40-50 de ani au o frumusețe aparte…

Femeie matură

Să nu te temi de femeia de 40-50 de ani. Ea este precum o briză, dezamăgirile i-au devenit experiență, iar nenorocirile i-au devenit cunoștințe.

Greutățile vieții, au devenit tinerețea ei din umbră, profesorul și consilierul greșelilor ei. Deși mulți cred că frumusețea ei a dispărut, iată că farmecul ei iese mai mult în evidentă. Frumusețea ei este mai apreciată de ochiul masculin experimentat, capabil să distingă farmecul din spatele maturității.

Chiar dacă nu mai are douăzeci sau treizeci de ani, frumusețea ei este acum experiență și cunoaștere.

Ea, este mai frumoasă acum. Pentru că în marea ei tinerețe, căuta constant părerea și aprobarea celorlalți. În timp ce acum, nu își mai face griji de ceea ce vor spune ceilalți, dacă le place sau nu rochia ei sau dacă sunt atât de atrași de aspectul ei.

Această renaștere a femeii, în care și-a asumat trecutul, prin acceptare și vindecare, a dus la cunoașterea nevoilor ei emoționale. Ea vede lucrurile acum din cu totul alt unghi, mai matur. Își asumă și este responsabilă pentru felul în care își trăiește viața.

Acum, trăiește mai mult pentru ea. Și această libertate o face irezistibilă.

Acum, confirmarea vine de la ea însăși, nu de la o sursă externă. Ea este acum adevăratul ei sine. Acum, rănile ei sunt o lecție. Ea știe foarte bine ce greșeli nu mai vrea să repete, a devenit mult mai selectivă și este mai atentă la viața ei, cu tot ceea ce înseamnă asta.

Acum, nu își mai îngustează corpul pentru a se potrivi cerințelor celorlalți. Este mândră, demnă, și ține mereu capul sus, fără a se mai uita înapoi, la trecut. Da, femeile de 40-50 de ani au o frumusețe aparte, ele emană mult farmec și inteligență feminină.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook