Cum să îți dai seama dacă te înșală doar ascultându-i vocea…

Bărbat sărută o femeie sexy

Toți oamenii caută o relație sănătoasă și un partener de încredere. Dar mulți au experimentat sau vor experimenta infidelitatea.

Un studiu recent realizat de cercetători din S.U.A. a arătat că oamenii pot detecta un partener infidel doar auzindu-i vocea. Cu toate acestea, atunci când suntem într-o relație, avem tendința de a ignora aceste semne subtile care arată că ceva nu este în regulă cu cealaltă jumătate a noastră.

Să vedem ce rezultate au obținut oamenii de știință din acest studiu special.

Cercetătorii au cerut participanților să asculte înregistrări ale unor persoane care vorbesc despre subiecte de interes general, fără a oferi informații personale.

Participanții i-au evaluat apoi pe cei despre care credeau că și-au înșelat partenerii. Interesant este că femeile s-au descurcat mai bine decât bărbații după ce și-au găsit cu succes soții infideli doar ascultându-le vocile.

Mai exact, cei cu o voce mai profundă au fost evaluați ca fiind mai puțin demni de încredere. Acest lucru poate explica, de asemenea, faptul că femeile preferă bărbații cu voci mai profunde pentru relațiile pe termen scurt, mai degrabă decât pe termen lung.

Așa că, atunci când ești într-o relație și primești indicii intuitive de la vocea cuiva, ai încredere în instinctul tău. Șansele de a fi rănit(ă) sunt foarte mari.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook