4 moduri în care relația se schimbă atunci când pasiunea dispare…

Cuplu se pozează în oglindă

Ce se schimbă atunci când pasiunea de la începutul relației trece?

Totul este minunat la începutul unei relații. Hormonii iubirii dau petrecere, totul pare idilic și închideți ochii la orice problemă și supărare. Plutiți pe un nor, până când dopamina și norepinefrina nu mai sunt secretate.

Și, în timp ce „luna de miere” și pasiunea inițială au o durată diferită pentru fiecare cuplu, vine un moment în care pasiunea va dispărea. Dar acesta nu este un motiv pentru a o vopsi în negru.

În primul rând, poți menține pasiunea, dar este nevoie de un efort reciproc. Și în al doilea rând, relația se schimbă și evoluează. Iată 4 moduri care vă vor ajuta să știți dacă treceți de la pasiune la iubire (sau nu).

Viața intimă va fluctua.

Există opinii diferite în această privință. Unii susțin că atunci când pasiunea se pierde, viața intimă stagnează și devine plictisitoare, în timp ce alții cred că viața intimă evoluează pe măsură ce vă cunoașteți mai bine și deveniți mai apropiați.

Oricum ar fi, depinde de fiecare dintre voi dacă lăsați pasiunea să se oprească complet sau dacă vă asigurați că nu se pierde magia.

Vă vedeți defectele.

Este inevitabil. Dragostea te face să creezi o imagine ideală care nu există. Îți vezi partenerul într-un mod complet idealizat și ignori steagurile roșii sau pe cele care te-ar irita în mod normal.

Acest lucru se întâmplă până trece pasiunea, apoi îl vei vedea pe celălalt așa cum este. Dacă ești un adult adevărat, îi vei accepta defectele celuilalt ca fiind normale.

Vă certați mai mult.

Nu este nevoie să vă certați doar pentru chestiuni serioase. De obicei, lucrurile mici și nesemnificative sunt cele care declanșează lupte, pentru că, pur și simplu, acum le acorzi atenție.

Deși nu sună bine, luptele îți oferă ocazia să înveți să-ți comunici sentimentele în mod corespunzător.

Ești mai mult tu însuți.

Acest lucru poate duce la separare, dar este întotdeauna punctul forte într-o relație. A nu simți frică și nesiguranță și să îți permiți să-ți spui părerea fără filtre și rușine, este motivul pentru a rămâne într-o relație. Chiar dacă o faci greșit, ți-o datorezi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook