Îmbrățișează-i strâns pe cei pe care îi iubești, pentru că o îmbrățișare este cea mai mare conversație!

Familie fericită se îmbrățișează

Cât de frumoasă și bună pare lumea, când ai lângă tine pe cineva care să te îmbrățișeze strâns.

Să te îmbrățișeze cu atâta forță, încât să nu poți respira. Nu subestima îmbrățișarea ca pe un act. Gândește-te la acele vremuri în care ai vrut să scapi de realitatea dură și de indiferența celorlalți sau când ai căutat un sprijin, două brațe care te încolăceau, te făceau să te simți în siguranță.

O îmbrățișare este un confort, este o confirmare că, până la urmă, totul va fi bine, chiar dacă nu este acum.

Cuvintele amabile te pot face să te simți o persoană frumoasă, dar o îmbrățișare te face să simți inima și sufletul celeilalte persoane.

De aceea, chiar și atunci când îți este greu să vorbești sau îți este frică să-ți exprimi sentimentele, îmbrățișează persoana din fața ta și va simți imediat tot ceea ce vrei să-i spui.

Este atât de magic și atât de simplu.

Câte “Mulțumesc”, „Te iubesc”, „Am nevoie de tine”, s-au spus prin această apropiere tandră. Cuvintele nespuse și sentimentele neexprimate se potrivesc într-o îmbrățișare.

Îți iubești partenerul dar îți este teamă să-i spui, pentru a nu-l speria cu intensitatea iubirii tale? Îmbrățișează-l și va înțelege. El va înțelege că nu poți trăi departe de el și că îmbrățișarea lui este refugiul tău, că mirosul lui este oxigenul tău.

Îmbrățișarea te leagă de celălalt și deveniți una și aceeași persoană.

Când iubești pe cineva, nu poți trăi fără îmbrățișarea acelei persoane. Închide-ți ochii, întinde-te lângă ea, înfășoară-ți brațele în jurul corpului ei și închide ochii. Ce simți? Simți fericire, împlinire? Îți simți ritmul cardiac explodând?

Te-au rănit, știu, chiar știu. Dar nu toți oamenii sunt la fel.

Să nu îți fie frică să îmbrățișezi pe cineva. E plăcut și te leagă când știi că și cealaltă persoană simte la fel. Este frumos să îmbrățișezi și să simți că ești o persoană necesară pentru celălalt, că sentimentele tale sunt reciproce.

O îmbrățișare adevărată, este suficientă pentru a uita toate falsurile anterioare pe care le-ai avut în viața ta. O îmbrățișare de la cineva care te iubește, îți poate pune la loc toate bucățile rupte din suflet.

Pune-ți capul pe pieptul celuilalt și ascută. Ce auzi?

Inima celeilalte persoane bate doar pentru tine. Îmbrățișarea persoanei iubite alungă toată frica. Este mântuirea sufletului tău rănit. Îmbrățișează-i pe cei care merită. Nu-ți irosi îmbrățișările pe oameni la întâmplare. Păstrează-ți îmbrățișările pentru persoanele reale.

Îți îmbrățișezi părinții?

Vei avea mereu nevoie de familia ta. Îmbrățișează-i, au nevoie de îmbrățișări mai mult decât ai tu. Îmbrățișează-i strâns, fără a le spune mare lucru, vor înțelege. Îmbrățișează-i pentru cele mai mici lucruri și îi vei face fericiți.

Când simți că întreaga ta lume se prăbușește, când te simți acoperit de singurătate și crezi că nimic din ceea ce faci nu are sens, mergi pe canapea și pune-ți capul pe gâtul părinților tăi. Toate fricile, grijile și durerile tale vor fi risipite acolo.

Îmbrățișează-i pe cei pe care îi iubești mult, pentru că unora le poate lipsi insuportabil o îmbrățișare.

Cât de rău este să nu-i prețuiești pe cei din jur, când alții și-ar da jumătate din viața lor, la schimb, pentru a-i aduce înapoi.

Oamenii care pleacă pentru totdeauna, nu se întorc. Nu așteptați să se întâmple ceva înainte să îmbrățișați pe cineva. Nu știi niciodată când vei vedea ultima dată pe cineva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook