10 semne clare care arată că nu te mai iubește…

Cuplu îndrăgostiți față în față

Potrivit lui Steve Harvey, autorul romanului popular Act Like a Lady, Think Like a Man, „Dragostea unui bărbat are trei forme: el își afirmă drepturile asupra ta în mod public, te protejează și îi pasă de tine”.

Uneori, o femeie poate simți că ceva nu este în regulă, fără a fi nevoită să audă asta de la partenerul ei. Am întocmit o listă de 10 semne care arată că sentimentele puternice de dragoste ale bărbatului tău s-au estompat.

1. Îți critică aspectul

Pentru că, un bărbat care te iubește cu adevărat te consideră întotdeauna frumoasă, chiar și cu părul murdar și hainele largi.

2. El discută despre slăbiciunile tale cu prietenii

Nimeni nu este perfect, dar oamenii care iubesc cu adevărat se concentrează pe punctele forte ale partenerului în loc să caute defectele lor.

3. Atitudinea lui față de obiceiurile tale

Dacă bărbatul tău verifică în mod constant fiecare lucru mic pe care îl faci și face comentarii negative despre comportamentul tău, înseamnă că singura emoție rămasă este iritația.

4. Nu te ascultă

Dacă continuă să schimbe subiectul sau este evaziv, folosind diferite scuze ori de câte ori încerci să vorbești cu el, probabil că nu-i pasă de preocupările tale.

5. Reacția lui la sentimentele tale

Dacă te iubește, va încerca să te consoleze, chiar dacă motivul pentru care plângi i se pare o prostie.

6. Erotism

Mesajele, sfaturile incitante, fotografiile jucăușe – toate acestea ajută la reaprinderea interesului reciproc, la fel ca în primele zile ale relației.

7. Reacția lui la cereri

De fapt, bărbaților le place să ajute femeile, să le oferă posibilitatea de a dovedi cât de cool, puternici și responsabili sunt.

8. Gelozie

Când un bărbat este complet indiferent la semnele de atenție pe care alți bărbați le arată pentru doamna lui, acesta este un semn îngrijorător.

9. Protecție

Nevoia unui bărbat de a-și proteja iubita este de bază. Un bărbat se simte ca un super erou când face asta.

10. Cuvinte amabile și exprimarea sentimentelor

Limbajul iubirii constă în cuvinte tandre, atingeri, îmbrățișări și săruturi. Când un bărbat își numește partenera „iubita mea”, crează o atmosferă deosebit de intimă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook