Crezi că femeile cu 25 de ani mai tinere decât tine, se îndrăgostesc de ochii tăi frumoși și de vigoarea ta?

Bărbat în vârstă cu femeie tânără

Uită-te și la suflet, nu doar la trup. La conținut, nu doar la ambalaj.

Deci, ești perfect și vrei doar modele lângă tine? Oamenii îmbătrânesc, la fel ca și tine, dar dragostea care te leagă de cineva, va crește odată cu anii. Aceasta este cea mai de preț frumusețe dintre toate.

Sau crezi că femeile cu 25 de ani mai tinere decât tine, se îndrăgostesc de ochii tăi frumoși și de vigoarea ta? Ele se uită la portofelul tău și ești nebun să crezi că ai găsit iubirea vieții tale.

Și renunți la persoana cu care ai petrecut atât de mult timp. Pentru cine? Pentru o poveste care va dura 10-20 de scene de dragoste, până te plictisești sau până o găsești pe următoarea de care îți place?

Cât de nedrept este ca, după atâția ani, să părăsești persoana care a fost alături de tine în vremurile ușoare și mai ales în cele dificile? Pentru o aventură ieftină, pentru o confirmare egoistă, pentru a uita de copii, partener, familie!

Crezi că va exista cineva, acolo, care să te țină de mână în dificultatea vremurilor care vor urma?

Pentru că vor veni și astfel de vremuri, și tu o știi. Atunci vei vedea cât de repede vor dispărea toți cei care te înconjoară. Atunci îți vei da seama de greșeala ta, dar va fi prea târziu. Atunci vei înțelege că sufletele au valoare, nu sânii și lenjeria sexy.

Dintr-o dată, toate zâmbetele și mângâierile vor deveni, în mod magic, un lucru din trecut și mesajele tale vor rămâne în căsuța “trimise”, fără răspuns.

Pentru că acum ești un „produs defect” și nu ai nicio valoare, într-o lume în care se preferă noul și unde totul se înlocuiește cu mare ușurință, de plictiseală, din obișnuință sau pentru că a început să se învechească. În plus, nu ai făcut și tu asta?

Ai devenit dimineți în distracții efemere și întâlniri amoroase, care în timp ce credeai că te vor ridica, încet, fără să-ți dai seama, te scufundă în mocirla inexistenței.

Până când, într-o zi, ești complet șters din viață. Șters și abandonat de toată lumea.

Așa că uită-te la ceea ce are cu adevărat valoare în viață, “trezește-te” și îmbrățișează oamenii care te iubesc. Pentru că, oameni la fel ca ei, nu vei mai găsi. Și este în regulă dacă au niște celulită și niște sâni lăsați. Dar au suflet, iubire, durată și măreție. Și până la urmă asta merită mai mult.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook