Ce se întâmplă cu adevărat când spune că nu are timp pentru tine?

Femeie la fereastră cu perna pe picioare

A fi interesat de o persoană care pare ocupată tot timpul, te poate face să te simți frustrat și supărat, ceea ce nu este bine pentru tine. Dacă vă vedeți rar pentru ca are zeci de activități dar nu are timp pentru tine, există o explicație reală, chiar dacă jură că te vrea sau te iubește.

În astfel de cazuri este bine să se separe faptele de scuze.

Dacă își anulează în mod sistematic întâlnirile din diverse motive, fie are într-adevăr probleme, fie te evită. Este posibil să aveți de-a face cu o persoană ocupată, care nu are timp pentru viața personală.

Întrebarea cheie pe care ar trebui să ți-o pui este: „ce înseamnă toate acestea pentru mine?”

Ce se întâmplă cu adevărat când nu își face timp pentru tine? Ce ar putea fi în neregulă?

În primul rând, nu ești singura persoană căreia i se întâmplă asta. La urma urmei, fenomenul invers este și mai dificil, atunci când cineva este atașat de noi și care este fără alte ocupații.

În general, a fi o persoană ocupată, este o tendința a vremurilor în care trăim. Trebuie să facem constant antrenamente pentru binele carierei noastre, sală de fitness, etc. Ritmul vieții de astăzi ne provoacă stres și, inevitabil, viața noastră amoroasă ocupă un loc din spate de multe ori

De ce bărbații nu au timp?

De obicei, bărbații care se comportă astfel, au vârste cuprinse între 25-40 de ani, au o carieră, sunt populari și sunt pasionați de fitness.

De multe ori în această categorie se regăsesc și bărbații divorțați, cu copii, care nu au niciodată timp liber pentru noua lor relație. Pentru ei munca este cea mai importantă parte a vieții lor.

Are timp doar pentru s3x.

S3xul poate fi o capcană dublă, deoarece este ceva care vă place la amândoi, dar este singurul motiv pentru care sunteți împreună.

Dacă nu-și alocă timp pentru a vorbi cu tine sau pentru activități comune, atunci nu este doar motivul că nu are timp pentru tine. Relația aceasta te va deruta și o vei părăsi rapid pentru că lipsește calitatea.

Ce poți face?

Când realizezi că nu are timp pentru tine, există câteva lucruri pe care le poți face. În primul rând, nu ieși cu el când vrea el și mai ales dacă este în ultimul moment. Nu ar trebui să fii mereu disponibilă și, mai ales, dacă motivul întâlnirii nu sunt activitățile pe care le dorești cu el.

Un alt lucru pe care îl poți face, este acela să organizezi ceva ce puteți face împreună. Bineînțeles, dacă nu este de acord, ar trebui să vorbești cu el despre cum te simți exact și să nu te mulțumești cu nimic mai puțin decât ceea ce îți dorești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook