5 moduri pentru a face față geloziei iubitului tău…

Bărbat ridică femeia în sus

Puțină gelozie într-o relație este precum sarea și piperul. Cu toate acestea, prea multă gelozie poate crea o mare problemă care poate duce chiar la separare. Vezi ce poți face pentru a face față geloziei iubitului tău:

Nu-i da motive să fie gelos

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să încetezi să-ți mai bat joc de el doar pentru că este gelos. Încearcă să-l înțelegi și nu-i da motive să fie și mai gelos. Nu trebuie să stai la 3 metri de fiecare bărbat în calea ta dar, pe de altă parte, nu-l provoca și mai mult.

Găsește sursa problemei

Încearcă să îți dai seama dacă problema face parte din personalitatea lui sau dacă s-a întâmplat ceva care a creat problema. Dacă unul dintre părinții lui l-a înșelat pe celălalt, atunci este foarte probabil să aibă temeri similare.

Apreciază-i eforturile de a se schimba

Dacă recunoaște că are o problemă, asigură-te că îl susții și că îi apreciezi fiecare efort pe care îl face pentru a se schimba.

Nu accepta cererile lui nerezonabile

Deși, cu siguranță, poți evita să flirtezi cu alți bărbați în fața lui, este, de asemenea, o idee bună să-l pui la locul lui ori de câte ori exagerează cu gelozia lui.

Ridică-i stima de sine

Uneori, cea mai mare cauză a geloziei este părerea partenerului tău despre sine. Încearcă să-i crești moralul și încrederea, astfel încât să se simtă mai bine cu sine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook