Te vor lăsa să “fierbi”. Bărbații zodiacului care nu îți vor răspunde imediat la mesaje…

Te vor lăsa să “fierbi”. Bărbații zodiacului care nu îți vor răspunde imediat la mesaje...

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație, acești bărbați nu vor răspunde la mesajele tale imediat.

Vei fi lăsată să aștepți ore întregi, cu mobilul în mână, înjurându-l pe bietul tip care te-a lăsat în lectură și nici măcar nu s-a obosit să scrie o vorbă.

Să știi că dacă ai de-a face cu unul dintre zodii pe care le vom analiza puțin mai jos, vei avea o mare problemă în comunicare și dacă nu te poți descurca cu asta, mai bine să nu-ți faci de lucru cu ei. Să vedem despre ce bărbați ai zodiacului vorbim:

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se află, în general, în propria lor lume. Îți va vedea apelul sau mesajul, dar nu se va grăbi să îți răspundă. De fapt, o să vadă și o să se gândească: „Păi, o să răspund mai târziu”. Și până atunci va uita despre asta, pentru că va fi ocupat cu altceva.

Iar dacă îl cerți și îi “spui”, îți va răspunde că exagerezi. În general, el este în lumea lui și nu vei putea să-l scoți de-acolo. Îți spun, doar să știi…

FECIOARĂ

Aș spune că bărbatul Fecioară este, în general, destul de tipic în viața lui și răspunde la mesaje și apeluri. Dar, totuși, totul se schimbă atunci când este implicată meseria lui.

În orele în care lucrează sau, în general, când are de-a face cu ceva ce ține de viața sa profesională, nu are cum să-ți răspundă nici la sms, nici la telefon, oricât de mult te place, oricât de îndrăgostit ar fi de tine. Să nu uiți asta și să alegi să vorbești cu el când este în afara serviciului!

VĂRSĂTOR

Vărsătorul poate avea o relație excelentă cu tehnologia, dar cu telefonul mobil a obținut un “divorț”. Să începem cu elementele de bază și să spunem că telefonul mobil al unui Vărsător este permanent pe silent.

O, da! Nu îi va ridica volumul niciodată, nu va vedea mesajul tău sau, dacă o va face, îl va ignora deocamdată și apoi va uita că i-ai scris. Iar dacă te duci să ceri o explicație, îți va spune că nu a văzut niciodată notificarea și te va face “nebună”…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook