Pentru cei dintre voi care au lovit, vor lovi sau s-au gândit să lovească o femeie…

Femeie care plânge

Într-o lume ideală nu aș fi scris asta.

Nu ar fi fost necesar. Pentru că nu ar fi existat incidente de violență împotriva femeilor.

Dar omul este o creatură ciudată. Una dintre puținele specii de pe planetă care folosește violența, care nu ucide doar pentru a supraviețui. Nu sunt unul dintre acei oameni care consideră femeile „sexul slab”. De fapt, eu cred fix opusul.

Ce îl face pe un bărbat să lovească o femeie?

Probabil falsul sentiment că este mai puternic. Deci, între noi fie vorba, te simți „cocoș” știind că adversarul este mai slab și lovești. Ce naibi? Din toate punctele de vedere, mai simplu nu se poate, ești un laș! Și acesta este cel mai rău lucru care se poate întâmpla în trecerea voastră prin această lume.

Și acum, ascultă-mă să-ți spun un adevăr. Știu foarte bine că de multe ori, într-o ceartă între un bărbat și o femeie, vei auzi lucruri care îți „crapă capul”! Dar, atunci, trebuie să arăți cât de puternic ești. În mod corect. Puternic este cel care reușește să își păstreze calmul într-o situație extrem de tensionată.

Tratează femeia, orice femeie, de la soția ta până la aventura ta de o noapte, așa cum o tratezi sau ai trata-o pe fiica ta.

Dacă ai o fiică, este ușor. Dacă nu ai o fiică, gândește-te la cel mai iubitor lucru pe care l-ai cunoscut vreodată. Și totul este rezolvat. Vorbește cu ea în așa fel încât să o convingi. Nu o agresa. Nimănui nu-i place frica. Nici măcar ție.

Și din moment ce cea mai mare revelație din creație este echilibrul, să știi că totul se echilibrează. Deci arată dragoste, pentru a obține dragoste. Vorbește cu ea cu dragoste, pentru că așa vei găsi mai repede o soluție.

Dar și pentru că femeia din fața ta, este încă fiica cuiva… Copilul cuiva. Știi ceva? Bătrânii spuneau: „să nu lovești femeia nici măcar cu o floare”. Gândește-te la asta!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook