Dragostea te găsește acolo unde te aștepți mai puțin…

Femeie sexy pe malul mării

Știi de ce?

Pentru că atunci când nu ești îndrăgostită, viața ta intră în linie dreaptă. Și nu asculta prostiile de pe Facebook, cum că nu ai nevoie de nimeni să fii din nou fericită, pentru că mă ia durerea de cap.

Da, evident că îți faci singură viața, și mai presus de toate, că îți dorești să fii sănătoasă. Să nu ne irosim timpul cu ceea ce este evident. Dar viața, este mai bună când o împarți cu cel pe care îl iubești și care te iubește.

Singurătatea, când nu ai ales-o, este sfâșietoare, alienantă, plictisitoare…

Lipsa dragostei și entuziasmul pasional, te îmbătrânește înainte de vreme, te plictisește… Deci, dragostea, de obicei, nu te găsește atunci când o aștepți.

Ea te găsește fix în momentul în care ți-ai acceptat viața în linie dreaptă și continui să o trăiești fără să deranjezi pe nimeni, fără să încerci să forțezi o relație, fără să pariezi că luna viitoare nu vei mai fi singură și fără să te irosești în fiecare seară în baruri până dimineața.

Dragostea, te găsește acolo unde te aștepți mai puțin.

Și dragostea adevărată te găsește când treci prin cel mai prost moment. Atunci, cel care te va iubi, ți se va alătura, sfidându-ți latura urâtă și dificultățile personale. Dificultățile se unesc. Comoditățile sunt alienante.

S-a mai scris despre partea întunecată din interiorul fiecărei persoane care, la femei, este un element de care sunt foarte atrași bărbații. Chiar și cea mai zâmbitoare și pozitivă persoană are o parte întunecată în ființa ei.

Acest nor negru al personalității, atunci când îl identificați, acceptați-l și să nu vă fie teamă să îl arătați.

Și, în sfârșit, să nu vă fie teamă să vă arătați adevăratul sine. Orice altceva este fals și unii au capacitatea de a-l percepe. Să nu crezi că ești cea mai inteligentă persoană din lume. Nu îi poți păcăli pe toți. Lasă-l și va veni. Garantat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook