Când ei nu te caută, nici tu nu-i căuta…

Femeie tristă care așteaptă ceva

Când ei nu te caută, înseamnă mult, înseamnă clar că sunt complet indiferenți față de tine. Nu-i căuta nici tu pe ei. Când ei nu te caută, ești o poveste terminată, aruncată într-un sertar vechi. Ai pălit în inimile și mințile lor. Nu-i căuta nici tu pe ei.

Când ei nu te caută, înseamnă că ai devenit aproape o amintire. Sau poate, nici măcar o amintire. Când ei nu te caută, tot ceea ce au trăit alături de tine a murit.

Când ei nu te caută, înseamnă că cercul lor a fost închis pentru tine.

Și nu, nu te consola crezând că absența ta va face vreun zgomot. Nu, atunci când nu te caută, nimic nu face zgomot și nimeni nu este deranjat. Nu-i căuta nici tu pe ei. Și nu îți face iluzii că ei nu te caută din egoism. Nu, atunci când ei nu te caută, nu există egoism, ci apatie. Nu-i căuta nici tu pe ei.

Și nu, să nu crezi că este altceva în spatele indiferenței lor. Când nu te caută, nimic nu se ascunde în spatele deciziei lor. Singurul motiv este acela că, pur și simplu, nu vor să te caute. Nu-i căuta nici tu pe ei.

Când ei nu te caută, nici tu nu-i căuta, pentru că dacă ar vrea să știe de tine te-ar căuta. Pentru că cine caută, găsește. Te-au găsit?

Așa că, încetează și tu să-i cauți, nu vei găsi nimic.

Sau, mai degrabă, vei găsi o ușă perfectă, bine închisă, pe care au încuiat-o elaborat. În acel moment, totul este mai clar pentru tine ca niciodată. Și așa, închizi capitolele și mergi mai departe. Din nou, este bine să-i mulțumești universului. Așa că, atunci când ei nu te caută, nici tu nu-i căuta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook