Aceste cinci semne zodiacale urmăresc perfecțiunea…

Femeie cu voal

Să nu credeți că numai Fecioara o face…

Unele zodii își doresc ca totul să fie perfect în viața lor. Știm deja că Fecioara este perfecționista zodiacului, ea este prima pe listă, dar sunt și alte zodii care au har și se complac într-o căutare necruțătoare a perfecțiunii. Care sunt aceste zodii, veți afla mai jos:

FECIOARA

Numărul 1 cu o coroniță pe cap! Nu este doar că ea are o frenezie să facă totul perfect, ci și că atunci când se hotărăște că vrea să facă ceva (sau că pur și simplu trebuie făcut ceva), o va face fără greșeală.

De ce? Pentru că ea este „mama organizării”, se ocupa de fiecare mic detaliu si nu lasă nimic la voia întâmplării. Cu alte cuvinte, Regina Perfecționismului, cere control complet asupra a tot ceea ce face și, astfel, obține rezultatul perfect!

CAPRICORNUL

Cine altcineva ar merita locul doi, în afară de liderul Capricorn? Nu este doar un perfecționist, este mai mult decât atât! La el, totul trebuie să fie perfect, impecabil. El, pur și simplu, nu poate accepta nimic mai puțin.

Dacă nu iese ceva cum își dorește, cineva va plăti pentru asta și, cu siguranță, vor cădea capete! Desigur, propriul lui cap nu va cădea, pentru că are atâta stăpânire de sine și disciplină, încât se așează confortabil și se „împinge” să atingă perfecțiunea! Deci, el vrea și poate fi PERFECT!

SCORPIONUL

Pe al treilea loc, dacă este să vorbim despre o persoană obsesivă, atunci este desigur Scorpionul. O furie malefica îl apucă atunci când vrea să facă ceva bine și nu renunță decât dacă ajunge la perfecțiune.

De asemenea, dincolo de mania de a face ceva perfect, la fel ca și Fecioara, simte că deține controlul și asta îl ridică și îl face să se simtă ca un super erou!

LEU

Și, totuși, Leul este unul dintre vânătorii perfecțiunii! Când își dorește ceva, vrea să fie perfect și trebuie să recunoaștem că cere perfecțiunea de la ceilalți mai mult decât de la el însuși!

Dar, în ciuda acestui fapt, Leul, atunci când se hotărăște să facă ceva, o va duce la extrem și va face treaba foarte dureroasă, pentru că fiecare gând al lui se reflectă înapoi la el, așa că nu acceptă nimic mai puțin decât perfecțiune.

BALANȚA

Tocmai pentru că îi plac lucrurile bune din viață și urăște să i se spună asta, Balanța, indiferent că-ți place sau nu, este a cincea pe listă! Ești surprins?

Și totuși, s-ar putea să nu aibă obsesii sau să nu-i placă să ducă lupte grele cu ea însăși pentru a proiecta imaginea de a fi impecabilă. Dar, în felul său, încearcă să fie imună atunci când cineva o tachinează sau îi spune ce să facă!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook