Fii mândru, omule, de ceea ce le-ai dat, chiar dacă nu meritau…

Fii mândru omule de ceea ce le-ai dat, chiar dacă nu meritau...

Haide, omule, nu te mai plânge. Nu ești singurul care a fost înșelat. Nu ești singurul care a dat totul și a primit zero absolut. Nu ești singurul care a gustat dezamăgirea, ingratitudinea și trădarea.

Nu ești singurul căruia îi este greu.

Da, ai dat. Ai oferit multe. Dar în loc să numeri ce și cât ai dat, de ce nu numeri cum a trebuit să dai? Ai avut dragoste, chiar dacă nu ți-a fost apreciată. Ai avut sentimente, chiar dacă ți-au fost trădate. Ai avut bunătate, onestitate și generozitate, chiar dacă pentru celălalt nu au contat. Ai avut toate acestea.

Celălalt, e un/o ciudat(ă). Dar nu-ți pasă de asta. Pentru tine a fost o altă lecție. Dar pentru celălalt, ai fost o oportunitate ratată de a deveni om. O ocazie ratată de a simți cum este să fii îngrijit, dorit și iubit.

Nu-ți pierde timpul cu povești terminate și basme prost scrise.

Fii mândru(ă) că ai simțit! Fii mândru(ă) că ai dat! Fii mândru(ă) că tu, prin toate suișurile și coborâșurile, prin toate greșelile, prin răni și dezamăgiri, ai rămas om și nu ai devenit niciodată omuleț!

De aceea spun să te uiți la rană, să te uiți la cicatrici și să mergi mai departe. Pentru că dacă te oprești din drum, nenorociții ăia agitați din viața ta, vor câștiga!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook