Acestea sunt cele 4 semne zodiacale cu care nu vrei să te “lupți”!

Acestea sunt cele 4 semne zodiacale cu care nu vrei să te “lupți!

Există multe motive bune să te îndrăgostești de un semn zodiacal. Fiecare are anumite caracteristici și trăsături unice care îl fac unic și atractiv pentru un potențial partener. Dar, alături de cele bune, există și acele caracteristici pe care le-ai numi “provocatoare”.

Și una dintre ele ar putea fi modul în care se ceartă atunci când, inevitabil, nu ești de acord. Dacă se întâmplă să fii genul căruia nu-i plac confruntările, atunci s-ar putea să vrei să ții cont de semnele zodiacale alături de care o luptă s-ar putea dovedi a fi prea violentă pentru bunul tău plac.

Deci, atunci când decizi că un semn zodiacal este potrivit pentru tine, vei putea, împreună cu toate caracteristicile sale pozitive, să iei în considerare modul în care argumentează.

În timp ce un semn zodiacal poate avea capacitatea de a ține o conversație matură, poate să nu lupte corect uneori. Dar unele semne zodiacale au și mai multe șanse să se îndepărteze de la calea raționalului și maturului și să cadă într-o confruntare extremă.

Așadar, iată care sunt cele 4 semne zodiacale cu care nu vrei să te lupți:

BERBEC

Când acest semn guvernat de Marte intră în luptă, este gata de război. Agresiv și pasional, Berbecul este hotărât să câștige cursa, chiar dacă în adâncul sufletului știe că nu are dreptate. Îi este foarte greu să recunoască că greșește, pentru că a fi într-o luptă îi scoate în evidență latura competitivă.

Vestea bună este că, deși Berbecul poate tuna și fulgera atunci când este supărat, nu durează mult. Odată ce intensitatea bătăliei scade, el revine și trece repede peste problema și este gata să funcționeze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

TAUR

Nu este ușor să înfurii un Taur, dar când îi împingi prea tare, ai grijă! De obicei, încearcă să ofere altora beneficiul îndoielii, dar când liniile lui roșii sunt depășite și se simte nedreptățit, nu ai cum să-l faci să se răzgândească pe acest semn încăpățânat.

Cel mai bun mod de a gestiona un Taur furios este să-ți ceri scuze pentru orice rol pe care l-ai jucat în ceea ce a cauzat dezacordul. Atunci este o idee bună să așteptați ca lucrurile să se calmeze înainte de a începe să discuți versiunea ta a motivelor dezacordului tău.

GEMENI

A te certa cu Geamăn poate fi ca și cum ai juca cu un profesor… șah verbal. Acest semn zodiacal, extrem de inteligent, dacă are impresia că intră într-o ceartă, își folosește mintea dinamică și flexibilitatea pentru a schimba constant subiectul. Conexiunea sa cu Mercur îl face să poată schimba cu ușurință categoriile și cursul unei conversații, fără ca tu să-ți dai seama.

Și înainte să-ți dai seama, vei descoperi că partenerul său slăbit își cere scuze pentru greșeala sa! S-ar putea, temporar, să crezi că problema este rezolvată, dar în timp, acest tip de manipulare furtunoasă poate duce la resentimente serioase și la un sentiment de dezechilibru în relația ta.

SCORPION

Dintre toate semnele zodiacale, lupta cu un Scorpion este, probabil, cea mai rea. Asta pentru că are un stil foarte agresiv și pasional și, după cum știi, nu va ezita să te lovească sub talie doar pentru a câștiga meciul. Dar ceea ce face ca lupta cu el să fie un coșmar, este faptul că ține o ranchiună ca nimeni altul.

Scorpionul prețuiește încrederea și loialitatea mai presus de orice altceva și uneori poate interpreta un dezacord ca o trădare. Chiar și la mult timp după ce o ceartă pare să fi fost rezolvată, el încă „fierbe”, adunând muniție pentru data viitoare când vă certați.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook