Semnele care arată că nu a fost persoana potrivită pentru tine…

Cuplu care se țin în brațe

Astfel, vei putea distinge perechea ta ideala.

Cu toții am avut șansa, măcar o dată, să întâlnim o persoană cu care, în afară de atracția reciprocă, să simțim o potrivire perfectă și aproape automat să credem că este “voia Lui Dumnezeu”, așa că ne-am “aruncat” într-o relație.

Dar rezultatul nu a fost ceea ce credeam sau ceea ce ne-am imaginat, deoarece s-a dovedit a fi o alegere complet greșită, iar separarea ne-a lăsat răniți și fără urmă de energie și vitalitate.

Dacă te întrebi de ce ar trebui să apară o astfel de persoană în viața ta, răspunsul este simplu; pentru a învăța o lecție valoroasă, care să te pregătească, astfel încât să poți deosebi adevărata ta jumătate de cea falsă, unde odată cu ea te vei dezvolta atât emoțional, cât și la nivel spiritual.

Totuși, universul ne trimite niște semne de avertizare pe care, de obicei, le ignorăm, pentru a ne proteja. Mai jos, poți citi cele patru semne de bază, astfel încât să poți lua măsurile de precauție corespunzătoare:

1. Energia ta se scade constant.

Acesta este primul semn, care este, de fapt, „soneria de alarmă”. Cealaltă jumătate a ta, cea adevărată, te energizează și te întinerește în mod constant.

Nu te epuizează și nici nu te lasă epuizat(ă), dezorientat(ă) și obosit(ă). Nu creează anxietate sau îndoieli și te face întotdeauna să te simți complet(ă) și cald(ă).

2. Eșecuri și obstacole în timpul primei întâlniri.

Ți s-a înțepat o anvelopă sau ți s-a stricat mașina, s-a vărsat cafea pe tine, ai spart un pahar sau ai aflat vreo veste neplăcută? Orice se întâmplă în mod repetat, ar trebui să te facă să fii suspicios(ă), deoarece toate aceste eșecuri nu sunt întâmplătoare.

Când cealaltă jumătate este lângă tine, ți se întâmplă lucruri frumoase în viața de zi cu zi și cu apropiații tăi.

3. Te simți gol fără cealaltă persoană.

Ar trebui să acorzi o atenție deosebită acestui semn, pentru că dragostea se confundă cu nevoia. Să simți că nu poți sta departe de cealaltă jumătate pentru o clipă, să suferi că nu îți este alături 24 de ore pe zi, nu este dragoste adevărată.

Una este să-ți fie dor de cineva și alta este să nu poți suporta să stai singur(ă), chiar și pentru câteva ore.

4. “Indisponibil” emoțional.

Când simți că îi oferi totul „celeilalte jumătăți”, ești deschis(ă) și te străduiești din răsputeri să faci relația “să meargă” și primești o “zgârcenie” emoțională din partea cealaltă, care nu îți oferă niciun sprijin și nici nu este atins de sensibilități, cu siguranță ar trebui să te facă să te gândești dacă este sau nu “perechea ta”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook