Acestea sunt cele mai independente 4 femei ale zodiacului…

Acestea sunt cele mai independente 4 femei ale zodiacului...

Următoarele femei au o tendință puternică de a fi independente, fără ca acest lucru să însemne desigur (să fie clar) că nu sunt feminine, nu își doresc un bărbat în viața lor sau nu pot fi într-o relație.

Dar, cu siguranță, nu vor face compromisuri pentru a-l câștiga și pentru a-l păstra pe cel din viața lor și nici nu se vor tăvăli pe jos și nu vor vărsa lacrimi amare pentru că au pierdut sau nu-și găsesc cealaltă jumătate.

Și dacă le întrebi, îți vor spune că sunt “întregi” și că nu caută un supliment ci și o persoană completă, care să le iubească și să le accepte așa cum sunt, să le stea alături ca egali și care, bineînțeles, că nu le va limita libertatea de bază.

Așa că, dacă ești un bărbat cu înclinație pentru conducere, oprimare sau control, mai bine stai departe de aceste 4 doamne:

Berbec

În primul rând, femeia Berbec ridică steagul independenței și arată clar că nu se va închina în fața niciunui bărbat. Independența și dinamismul ei nu lasă loc nici măcar gândului că ar putea fi cineva care să o evoce sau să o comande. Fie o va accepta ca membru egal al relației, fie va pleca. Nu există cale de mijloc.

Capricorn

Capricornul este învățat cu cele dificile și își duce luptele singur, fără ajutorul și susținerea celorlalți, așa că ce ar trebui să-i spună un bărbat și ce ar trebui să-i ofere? Ea este “șefa” vieții ei. Dinamica, rezistența, autosuficiența, scopul ei, au fost și sunt să ajungă la nivelul de a nu fi dependentă de nimeni și nimic și în majoritatea cazurilor reușește, la fel ca și în restul obiectivelor ei.

Vărsător

Femeia Vărsător este o rebelă, cu tendințe feministe puternice, și se înțelege că nu are de gând să-și “dea” libertatea și autonomia nimănui, mai ales dacă crede că este superioară și mai dezvoltată mental decât bărbatul obișnuit. Își dorește să aibă ușa deschisă permanent, astfel încât să aibă senzația că poate pleca oricând. Orice încercare de a o limita sau de a-i refuza libertatea de mișcare va fi fatală pentru relație.

Gemeni

Oriunde ar merge și oriunde s-ar afla, ea exprimă că vrea să fie liberă și independentă, un fluture care zboară din floare în floare. Așa că, cineva care  încearcă să o prindă cu un băț sau să-i taie aripile, este una dintre cele mai mari temeri ale ei. De aceea, când încep să o strângă curelele, ea alunecă și dispare, fără măcar să se uite la ce lasă în urmă!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook