3 ZODII care nu se mai întorc niciodată la fostele lor relații…

3 ZODII care nu se mai întorc niciodată la fostele lor relații...

Relațiile pot fi un “capitol” foarte complicat în viețile oamenilor dar, se pare, unele zodii le au mai clar în minte. Și asta pentru că unele semne zodiacale gândesc mai mult cu mintea decât cu sufletul și rup o relație când știu că s-a terminat.

Indiferent dacă sunt obișnuiți unul cu celălalt sau dacă le place rutina, odată ce următoarele semne iau o decizie, nu mai există cale de întoarcere.

Oricât de mult îi doare să fie singuri sau ei cred că ar mai putea lupta, adevărul este că atunci când aceste semne spun “nu”, vorbesc serios și de atunci opțiunea de a se întoarce la fosta lor relație nu mai există.

Așadar, să vedem care sunt zodiile care nu se mai întorc niciodată la o fostă relație:

Leu

La fel ca regele regnului animal, de la care își iau numele, și Leii au tendința de a avea orgoliu în relația lor, dar și în alte domenii ale vieții lor. Oricât de ciudat sună, Leii sunt atât de încrezători în sine încât cred, nu numai că sunt cei mai buni, ci și că nu trebuie să facă greșeli care să-i coste… regatul.

Deci, Leii nu se întorc niciodată la o fostă relație, în principal dintr-un singur motiv. Pentru că socotesc a fi umilitor. Chiar dacă sunt întristați de o despărțire, chiar dacă vor ca nebunii să se întoarcă înapoi, nu o vor face pentru că se vor gândi că se umilesc.

În plus, Leul crede că nu merită altceva decât „cel mai bun” și știe că tot ce este „mai bun” nu este în ceva care este terminat.

Scorpion

Un Scorpion care se simte disprețuit, nu se va întoarce niciodată. Dimpotrivă, va încerca să se răzbune și, fie să găsească ceva mai bun, fie să nu “cedeze” cererilor unei foste iubiri. Când un Scorpion simte că nu mai poate avea încredere în persoana de lângă el, atunci jocul s-a terminat pentru amândoi.

În cele din urmă, Scorpionii, la fel ca și leii, nu pot tolera suferința. Dacă văd că această situație „se uzează” și îi obosește, atunci o vor șterge odată pentru totdeauna din viața lor.

Capricorn

Capricornii sunt atât de “insensibili” încât cu greu vor trece prin faza iubirii pasionale care le cucerește pe toate. Pentru ei totul înseamnă muncă, chiar dacă le pasă și sunt interesați de persoana de lângă ei. Deci, când o relație se termină, pentru Capricorn nu mai există emoții, nici gânduri secunde.

La urma urmei, nu este o coincidență faptul că, Capricornii, sunt celebri pentru despărțirile lor “reci”. În cele din urmă, dacă îi faci ceva greșit Capricornului, atunci știi că el nu te va ierta niciodată. Niciodată.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook