Nu te ai decât pe tine, ești singura persoană pe care poți să te bazezi!

Femeie blondă frumoasă

Nu merită să te bazezi pe nimeni. Pentru că, după cum bine știi, atunci când ai așteptări prea mari de la oameni, de cele mai multe ori sfârșești prin a fi dezamăgit.

Alege să te încrezi doar în forțele tale.

Numai tu îți poți controla propria viață. Te ai doar pe tine și vei face ceea ce îți place cu viața ta. Nu este egoism. Doar că, atunci când greșești, nu îți poți atribui greșeala decât ție.

Scoate-te în oraș și rezervă-ți puțin timp doar pentru tine.

Mergi și plimbă-te, să uiți, să iei aer curat, indiferent dacă crezi că tot aerul pe care îl inhalezi te sufocă și îți taie răsuflarea.

Pune muzică și dansează până te epuizezi, elimină furia din tine, poți să plângi dacă asta simți, eliberează-te, fă-o pentru tine de data asta. Nu pentru ceilalți.

Vei face greșeli, pentru că nu poți trăi ca într-o cutie. Socializarea cu alți oameni te va predispune la greșeli. Acesta este un fapt. Dar întrebarea este: ai învățat ceva din greșelile tale?

Învață să nu te mai bazezi pe nimeni și îmbrățișează viața așa cum îți este dată. Pentru că poți.

În trecut, ți-ai pus speranțele în oameni și ai investit sentimente și încredere în prieteni. Dar ai avut așteptări prea mari și ai fost dezamăgit. Aproape niciodată nu ai primit cât ai oferit.

Dacă n-ai fi crezut în oameni, dacă n-ai fi investit suflet, n-ai fi căzut din norul acela care s-a transformat din alb în negru, din cerul acela pustiu care s-a scufundat pe pământ, ca și cum ar fi fost o piatră.

Te ai doar pe tine, ești singura persoană în care poți avea încredere. Ceilalți vin și pleacă. Până la urmă, te vei ridica și vei reuși. Dar numai când vei crede în tine. Toate alegerile sunt ale tale. Ai înțeles?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook