Când sufletul tău suferă, corpul tău se îmbolnăvește…

Când sufletul tău suferă, corpul tău se îmbolnăvește...

Când apare o boală sau o disfuncție, corpul nostru comunică cu noi pentru a ne spune că modul nostru de a gândi (subconștientul) nu este în armonie cu ceea ce este benefic pentru existența noastră.

Boala este un ghid pentru schimbarea sistemului nostru de credințe, este și un avertisment că am atins limitele noastre psihologice și fizice.

În mod tradițional, practicile medicale văd boala ca un obstacol în calea fericirii, așa că ne concentrăm atenția asupra modului de combatere a simptomelor bolii mai degrabă, decât a înțelegerii cauzelor care stau la baza acesteia.

Cu toate acestea, simptomele sunt o indicație și nu sunt rădăcina reală, cauza problemei. Boala este deci rezultatul dezechilibrului psihicului nostru, care apare în corpul nostru fizic. Un organism bolnav caută să-și găsească drumul către starea naturală de sănătate, ghidat de boala însăși.

Cele enumerate mai sus, nu sunt un factor de descurajare pentru a solicita ajutor medical, descoperirea cauzei psihice a bolii nu înseamnă că nu veți primi ajutor medical. Este mult mai ușor să-ți explorezi lumea interioară atunci când nu ești distras de durerea fizică, așa că este o idee bună să obții ajutor medical pentru a-ți face explorarea mai ușoară și mai confortabilă.

Din fericire, încetul cu încetul, tot mai mulți oameni de știință încep să recunoască că nu suntem doar corpuri fizice, ci și ființe multidimensionale.

Un exemplu din cele de mai sus este vertijul, printre o multitudine de boli pe care le voi descrie treptat pe viitor. Așadar, vertijul este o afecțiune anormală în care ți se dă senzația că tu sau mediul tău se mișcă și apare atunci când există o problemă în vestibulul labirintului urechii interne care controlează echilibrul.

Vertijul indică faptul că observați o pierdere a echilibrului mental.

Simți că ți-ai pierdut strânsoarea sau ți-ai ținut de viață, de ceea ce credeai că este o viață echilibrată. S-ar putea să te simți îngrijorat de o decizie care ar putea implica un nou curs. Este posibil să fi experimentat o schimbare majoră într-un anumit domeniu al vieții tale care pare să fie dezechilibrat și care te face să te simți dezechilibrat sau îi face pe alții să te judece ca fiind dezechilibrat.

Îți este greu să faci față criticilor celorlalți, chiar dacă nu o recunoști.

Primești de la corpul tău mesajul important de a-ți recunoaște și respecta adevăratele nevoi și de a-ți schimba perspectiva asupra a ceea ce înseamnă o viață echilibrată. (Lise Bourbeau „vindecă-ți rănile”).

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook