Mare atenție! Nu provoca niciodată oamenii empatici!

Mare atenție! Nu provoca niciodată oamenii empatici!

Oamenii cu empatie se nasc cu un dar.

Au capacitatea de a simți emoțiile altora. Deși acest lucru este la îndemână atunci când aveți nevoie de cineva cu care să vorbiți, nu este darul lor principal. Sunt experți în psihologia umană, de parcă ar fi a doua lor natură. Deci, cel mai bine este să nu te pui cu ei. Să vedem de ce:

Persoanele empatice sunt bune detectoare de minciuni.

Cel mai comun mod de a identifica un mincinos este mișcarea ochilor. Cu toate acestea, dacă ești o persoană empatică, prinzi lucruri suplimentare pe care corpul sau energia persoanei care minte le eliberează. Probabil că nu știi de ce, dar simți acel “gâdilat” în stomac atunci când interlocutorul tău este un mincinos.

Nu încercați să-i păcăliți.

Oamenii empatici simt emoțiile altor oameni, mult, mult mai mult decât și-ar dori ei înșiși. Din această cauză, ei știu când cineva încearcă să profite de bunătatea lor. Deci, nu încercați. Pur și simplu nu va funcționa.

Ei simt Gelozia.

Sunt foarte carismatici și pot simți când cineva este gelos pe ei. De obicei, ei arată smerenie pentru a te face să te simți mai confortabil, dar dacă își dau seama mai târziu, te vor face să te simți mai rău.

Ei simt ura.

Ca și în cazul geloziei, ura este o emoție atât de negativă încât emite o energie negativă suficient de puternică încât să o perceapă și să se îndepărteze de acea emoție.

Ei nu sunt vătămați de ura voastră, dar preferă să nu aibă sufletele afectate de energia voastră negativă. Ei nu-și pierd somnul din cauza urii – ceea ce deseori îi face pe oameni să-i urască și mai mult.

Ei vă cunosc prejudecățile.

Oamenii empatici știu întotdeauna când ai o intenție ascunsă. Dacă te simți ofensat de oameni de culoare diferită a pielii, de orientare sexuală a cuiva sau de diferențele de personalitate, aceștia înțeleg și își pierd interesul pentru oamenii care sunt superficiali sau “blocați”.

Ei știu dacă ești bine sau dacă nu și când.

Nu trebuie să te ascunzi de empatia acestor oameni. Sunt foarte buni să înțeleagă atunci când te simți deprimat. A avea un prieten cu care poți vorbi despre aceste lucruri este de mare ajutor! Profită de abilitățile de vindecare ale prietenului tău empatic și nu te teme. El vrea să te ajute.

Îți decodifică intențiile.

Evitați să le câștigați dragostea sau simpatia prin înșelăciune. Chiar dacă nu există pretenții din partea ta, există ceva care nu este real. Oamenii cu empatie nu pot digera deloc acest lucru. Abilitatea lor cea mai puternică este de a descifra acțiunile și intențiile oamenilor.

Ei știu când ești pe drumul greșit.

Empaticii sunt foarte buni în a prezice autodistrugerea. Pentru ei este ca o călătorie în timp și sunt cu un pas înainte. Ei cunosc raționamentul tău subconștient. Când îți spun (pentru că o vor face) că drumul pe care ești este greșit, este o idee bună să te gândești foarte bine înainte de a continua.

Ei știu când încerci să fii cineva care nu ești.

După cum s-a văzut din cele anterioare, ei au capacitatea de a vă “vedea” punctele forte și punctele slabe! Nu există nimic mai atractiv pentru empatici decât cineva care este el însuși.

Așa că nu încerca să fii cineva care nu ești. Scapă de rolurile pe care ți le stabilesc împrejurimile, mediul de lucru, societatea. Mai ales în fața lor.

Ei pot detecta exploatarea.

Amintește-ți când erai copil și îți doreai ceva, așa că îți “supărai” părinții pentru a obține ceea ce îți doreai. Hei, nu-i face asta unui empatic. Te va opri chiar înainte de a începe. Este mai probabil să obții ceea ce îți dorești dacă îi ceri direct.

Deci, pe scurt, avem următoarele:

Oamenii empatici au capacitatea de a-i “citi” pe ceilalți oameni, pe mai multe niveluri. Nu este doar limbajul corpului. Frecvențele pe care le emit ceilalți, ei le pot capta din aer. Acest lucru îi face capabili să spună când cineva trădează, minte sau pur și simplu nu este cine spune că este. Pur și simplu, nu pot fi păcăliți ușor. Așa că, nu îi provoca!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook