Acestea sunt femeile zodiacului care stăpânesc cel mai bine arta seducției!

Cinci femei sărbătoresc

Arta seducției nu se limitează în niciun caz doar la momentul în care te-ai născut și, prin urmare, la ce semn zodiacal ești. Însă astrele afectează personalitatea și felul în care ceilalți ne văd (și noi pe ei), astfel existând trăsături zodiacale care adaugă puncte de atractivitate.

Ce femei sunt preferate de stele, pentru a aprinde focul dragostei?

Berbec

Fiind Fier, își târăște și „își arde încet” victima, ca uleiul într-un foc moderat (este și semn de foc după cum știm). Ea emană încredere și asta ne place, în timp ce arată că știe până unde poate merge pentru a-ți câștiga interesul celui pe care și-a pus ochii. Acesta cu greu va scăpa. Specialitatea Berbecului este contactul vizual, iar punctul ei forte este persuasiunea.

Taur

Femeie din zodia Taur este o creatură strălucitoare, natura ei 50% romantică – 50% senzuală, se lipește ca rășina în mintea celui pe care vrea să-l impresioneze. Ea este, de asemenea, stabilă, așa că creează un sentiment de siguranță. Toate acestea vin foarte firesc în cazul ei. Un alt punct forte este faptul că îi place să-și atingă partenerul. Femeia Taur rămâne de neuitat.

Leu

Leoaica vrea să adune lumina reflectoarelor asupra ei însăși, am spus asta de multe ori. Nu vrea să aibă neapărat puterea, ci inițiativa. Dacă te place, va face totul pentru a-ți face cea mai bună impresie. Leoaica „face ravagii” și în pat.

Tocmai pentru că scopul ei nu este să părăsească mintea celui pe care îl dorește, se bucură de s3xul cu el și îi arată asta. Și acest aspect este ceva ce partenerul ei nu își va putea scoate din cap.

Balanța

Doamna Balanța este o dăruitoare, luați următoarea admitere ca regulă. Îi face plăcere să dăruiască, să-l vadă pe partenerul ei bucurându-se pentru că există. Dacă ești Balanță, știi asta, vrei ca bărbatul tău să aibă nevoie de tine. Propria ei tehnică de seducție se bazează pe a fi necesară pentru el. Așa că oferă și iar oferă.

Este de la sine înțeles că vrea să obțină (în al doilea an de obicei) și mai ales fără să ceară. Ce înseamnă acest lucru? Că nu este îndârjită, așa că pare relaxată și asta înseamnă undă verde pentru partenerul ei să meargă mai departe cu ea.

Scorpion

Taci, nu te așteptai. Adăugarea obligatorie la lista noastră cu cele mai atractive semne zodiacale. Există întotdeauna un Scorpion. Pentru că este renumită pentru pasiunea și capacitatea ei de a fermeca până la punctul în care nici măcar nu mai poate fi controlată. Așa e dragostea cu ea, o nebunie.

Femeia Scorpion își împinge limitele și asta pare incitant, la fel și determinarea ei atunci când vrea să seducă. Pe de altă parte, nu este cea mai ușoară persoană, nu “pică” ușor și faptul că vrea să te străduiești din răsputeri să o cucerești, creează o anumită atracție în mintea partenerului ei.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook