Cele mai dure 5 ZODII. „Fără inimă”…

Cele mai dure 5 ZODII. Fără inimă...

Oamenii cruzi se bucură, sunt răvășiți. Este greu să-i simpatizești sau să te întrebi ce i-ar fi putut face astfel.

Oamenii cruzi pe care noi îi numim adesea „fără inimă”, se simt puternici atunci când îi rănesc pe alții și, cumva, consideră că este distractiv să provoace durere celor din jur. Au tendința de a avea foarte puțină empatie și nicio remușcare pentru cât de dăunătoare poate fi cruzimea lor.

Acum, nu spunem că, dacă ești unul dintre aceste semne, ești neapărat o persoană rea. Cu toate acestea, aceste semne tind să aibă o atitudine mai dură decât celelalte.

Scorpion

Scorpionii sunt cel mai dure semne zodiacale. Nu au nicio problemă să „calce pe cadavre” și/sau să manipuleze pentru a obține ceea ce își doresc. Au o atitudine lipsită de inimă și tind să le lipsească empatia.

Este greu să te mai ridici când ești acuzat de lucruri care nu sunt neapărat exacte. Le place să țină oamenii din jurul lor dezechilibrat, astfel încât atunci când “lovesc”, victimele lor să se prăbușească ușor.

Rac

Racii pot deveni cu ușurință cruzi atunci când se simt amenințați sau pierd ceva sau pe cineva pe care îl iubesc. Ei par să știe instinctiv unde să lovească pentru a provoca mai multă durere, fără să se teamă de consecințele acțiunilor lor.

Ei reacționează fără să se gândească la distrugerea pe care o pot provoca. În timp, ei se simt vinovați și au remușcări, însă acest lucru se întâmplă mult după acțiunea lor crudă.

Capricorn

Capricornii tind să aibă o latură întunecată și, atunci când merg în acel loc întunecat, renunță la toate regulile și modurile lor normale de a se comporta. Ei recurg la cruzime dacă aceasta îi poate ajuta să-și avanseze cariera sau să se răzbune pe un inamic.

Ei par să se bucure de nenorocirea altora și vor spune cu bucurie o poveste în care cineva care le-a greșit în trecut a primit răzbunarea karmică. Și felicitarea este (cel puțin) o atitudine fără inimă.

Berbec

Berbecul poate fi aspru prin cuvintele lui. Se enervează sau se irită și apoi totul se revarsă, fără să stea pe gânduri. De asemenea, este atât de competitiv încât nu știe să piardă.

Orice fel de competiție cu un Berbec, te poate face să cunoști partea lui cea mai dură. Desigur, odată ce se va liniști, va fi din nou distractiv și fermecător. Desigur, nu același lucru se aplică și victimelor lui.

Leu

Leii sunt atât de populari și carismatici încât este greu să nu-i iubești. Dar oricât de orbitor și impunător poate fi Leul, dacă se simte amenințat, se va întoarce împotriva ta și te va sfâșia în bucăți. Leii par să știe exact ceea ce sună “normal” dar, de fapt, îți va „smulge inima”.

Vor juca murdar și nu se vor abține dacă vor să te distrugă. Nu este niciodată o idee bună să-i trădezi în vreun fel. Acești “pisoi” au gheare și, atunci când își ascultă instinctele primare, devin feroce.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook