Îți îngreunează viața. Cum să descoperi o persoană toxică în 5 minute…

Îți îngreunează viața. Cum să descoperi o persoană toxică în 5 minute...

Oamenii toxici te conduc la disperare, pentru că comportamentul lor este extrem de enervant și de necontrolat. Ei sunt cei care vor găsi mereu ceva negativ să-ți spună, nimic nu le este suficient, scot atât de ușor ce este mai rău din tine.

Sunt aproape de tine, îți mănâncă energia și te împing către insuportabil. Oamenii toxici sunt alături de noi și ne îngreunează viața cu comportamentul lor. Să vedem cum poți depista o persoană toxică în 5 minute:

1. Întotdeauna îi vorbesc de rău pe ceilalți

Dacă întâlnești pe cineva și începe imediat să spună ceva rău despre altcineva, atunci nu ar trebui să o iei de bună. Oamenii toxici au întotdeauna ceva rău de spus despre toată lumea și au o „gură proastă”. Au stilul acela de a atinge și de a insulta pe cineva într-un mod indirect sau direct. În general, vor găsi mereu ceva rău de spus.

2. Ei mormăie

Se vaită și se plâng neîncetat de toate. Nu sunt fericiți de nimic și au doar ceva neplăcut de spus despre toată lumea și despre orice. Sunt negativi permanent și, pentru ei, orice s-ar întâmpla bine în viața lor sau în viața altora, „va fi mereu ceva dubios”. Nu sunt fericiți de nimic și au întotdeauna un comentariu negativ de subliniat.

3. Cer atenție

Propria lor problemă este întotdeauna mai importantă și toată atenția trebuie concentrată permanent asupra lor. Sunt narcisiști ​​și le pasă doar de ei înșiși.

4. Sunt nemulțumiți

Acești oameni nu sunt niciodată mulțumiți. Întotdeauna le lipsește ceva și cineva este de vină. Nu se liniștesc, se plâng, caută constant ceva, despre care nici măcar nu știu ce ar putea fi.

5. Nu le pasă de dorințele și sentimentele tale

Nu au simțul limitelor și nu respectă sentimentele celorlalți. Pot să mintă sau să se prefacă cu ușurință. Atâta timp cât sunt serviți, nu le pasă cum te simți, ce îți dorești sau ce te face fericit. Tot ce le pasă sunt ei înșiși.

6. Ești mereu în defensivă cu ei

Au un mod de a căuta mereu scuze și vor să pară defensivi.

7. Nu te fac să te simți bine

Faceți un experiment. După o conversație cu o astfel de persoană, cum te simți? Ești confuz? Te simți bine sau ai un sentiment ciudat? Dacă ai gânduri secundare, atunci urmează-ți instinctul. De cele mai multe ori este infailibil.

8. Sunt mândri de realizările lor

Dacă în primele 5 minute începe să-ți spună cât de bun este la serviciu sau, în general, se laudă cu ceva despre el, atunci stai departe de el.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook