Unii oameni au o părere despre orice! Învață să îi ignori…

Femeie rănită

De multe ori, indiferent de ceea ce faci, vor exista niște persoane care, în general, se vor “lovi” de tine. Ceva le sună mereu ciudat, întotdeauna ceva li se pare ciudat, ceva întotdeauna “e cusut cu ață albă”.

Sincer, nici nu ai putea și nici nu are rost să încerci să-i convingi pe toți că alegerile tale sunt corecte. Cu atât mai mult, cu cât alegerile tale privesc doar viața ta.

Găsește-ți altceva de făcut, fă-ți planuri (ascultând oamenii pe care îi prețuiești și a căror părere contează pentru tine) și mergi mai departe.

Nu da ascultare celor care vorbesc despre orice, care critică totul, ca și când doar ei știu cum este mai bine pentru tine și pentru oricine, care au mereu ceva de comentat indiferent de deciziile pe care le iei.

Din păcate, mulți oameni își amână sau își anulează visurile de frica a „ce vor spune unul și celălalt”. Persoane cărora nici nu le pasă de bunăstarea ta, de cum te simți, de cum te vei descurca și de visurile tale. La sfârșitul zilei, ceea ce contează este ceea ce faci tu și nu ceea ce vor spune alții.

Învață să întorci spatele criticilor de la cafenea și de pe canapele. Învață să spui “nu” părerii lor atunci când ți-o oferă fără să le-o ceri. Învață să te concentrezi pe ceea ce vrei și ignoră comentariile fiecărei persoane “binevoitoare”.

Găsește să asculți oamenii pe care îi prețuiești și a căror opinie are valoare pentru tine. Pentru ceilalți, spune „Mulțumesc, dar nu mă interesează”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook