Al tău este drumul, a ta este destinația, ale tale sunt greșelile. Doar tu vei plăti pentru ele, nimeni altcineva!

Femeie singură în aeroport

Nimeni nu te va vedea căzând, cu sufletul rupându-se în mii de bucăți și cu inima zdrobită.

Nu vei lăsa pe nimeni să te vadă renunțând, disperând, capitulând. Nimeni nu te va vedea punându-te jos și lăsându-te în voia sorții. Nimeni.

Pentru că dacă îi lași să te vadă așa, este posibil ca ei, în loc să îți întindă o mână pentru a te ajuta să te ridici, s-ar putea să îți ofere o talpă care să te țintească acolo.

Nu te vor vedea niciodată mergând unde vor ei, ceilalți. Orice s-ar întâmpla.

Pentru alegerile tale, vei plăti doar tu. Pentru “sfaturile” lor, vei plăti tot tu. Știu că nu ți-a fost ușor să treci prin viața și că ți-ar fi prins bine să ai lângă tine pe cineva care să te ghideze dar, din păcate, majoritatea te-ar ghida către eșec.

Știu că nu tot ceea ce se întâmplă în viața ta este acceptabil și că nu totul este sub control, dar trebuie să înveți că, dacă te uiți în jos, în fața fricii, aceasta te va înghiți. Trebuie să înveți să-i înfrunți privindu-i în ochi, cu mult curaj, ca să-i faci să fugă.

Știu, nu ți-a fost ușor.

Viața ta nu a fost pavată cu petale de trandafiri și nu totul a fost roz. Multe forțe vicioase te-au înconjurat și au încercat să te sufoce. Fiecare trandafir pe care l-ai atins, ascundea o mie de spini.

Dar roșul, este culoarea pe care ai ales să o trăiești. Este drumul tău, destinația ta și toate greșelile tale. Chiar dacă acum plătești pentru ele…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook