Aceste zile sunt despre dragoste. Lăsați deoparte răutatea, ura, gelozia și discordia…

Femeie îmbrăcată pentru Crăciun

Crăciunul, de drept, aparține copiilor. Jucăriile, cadourile, bradul de Crăciun, Moș Crăciun și tot ceea ce iubesc copiii, sunt prezentate în această sărbătoare iubită.

În aceste zile, totuși, noi adulții, primim o parte din strălucirea Crăciunului. Devenim și noi copii, dezvăluind o parte din inocența noastră ascunsă.

Crăciunul este sărbătoarea iubirii.

Dar câți dintre noi am înțeles sensul acestei sărbători? Acestea sunt zilele în care îi vom îmbrățișa pe cei dragi, arătându-le cât de importanți sunt ei în viețile noastre.

Acestea sunt zilele în care le vom cere scuze celor pe care poate i-am rănit, dar le vom și mulțumi celor care au fost (și sunt) alături de noi în vremurile bune și în cele grele.

Aceste zile sunt despre dragoste.

Lăsați deoparte răutatea, ura, gelozia și discordia. Luați un exemplu din inocența și magia sufletelor copiilor, fiindcă nu există unele mai curate.

O îmbrățișare și un sărut pot dărâma și cele mai puternice ziduri. Este suficient să îți dorești asta. Să-i oferim acestui Crăciun mai multă dragoste și să sperăm că lumea va fi puțin mai bună.

Știm că miracolele nu se pot întâmpla într-o clipă, însă este important, ca oameni, să încercăm să ne menținem sensibilitatea și să radiam bunătate și dragoste. Ce zici, merită? Vom reuși! Crăciun fericit!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook