Aceste 5 zodii nu uita și nu iartă…

O fată tristă într-o dimineață

Sunt destul de mulți oameni care iartă greșelile și comportamentul rău, au întotdeauna o scuză pentru cei care i-au rănit sau pur și simplu uită. De asta și merg mai departe.

În această viață se întâmplă adesea ca oamenii care primesc iertare să facă aceleași greșeli din nou și chiar cu prima ocazie. Asta cred cu fermitate cele cinci zodii, motiv pentru care nu uită și nu iartă.

TAUR

La suprafață, pari foarte cool și calm, dar sentimentele tale sunt foarte puternice. Ești o persoană fidelă și stabilă și te enervezi când îți este trădată încrederea, de aceea nu vei uita niciodată persoana care ți-a întors spatele și nici nu o vei ierta.

LEU

Ești o persoană mândră, cu mare încredere în tine și nu urăști nimic mai mult decât să-ți fie încălcată demnitatea. Dacă pe drumul tău există o persoană care va încerca să te slăbească sau să te insulte, chiar dacă este o persoană dragă ție, își va semna condamnarea.

FECIOARĂ

Ești unul dintre acei oameni care ar merge până la capătul lumii pentru persoana de care îți pasă. Acesta este și motivul pentru care te enervezi de fiecare dată când afli că ești trădat sau că s-a profitat de tine. Simți că toate eforturile tale s-au irosit și oricine o face este consemnat în cărțile tale negre.

SCORPION

Dar se știe că ești foarte bun cu cei buni și foarte rău cu cei răi. În ceea ce privește scuzele, le consideri spuse așa… fără regrete, însă fără a da de înțeles că ceea ce s-a întâmplat se va repeta în curând. Între noi fie vorba, cineva ar trebui să fie cu adevărat nebun sau prost să te rănească și apoi să creadă că l-ai ierta.

CAPRICORN

Cu efortul și munca ta obții ceea ce îți dorești – nici prin noroc și nici pe spatele altora, de aceea te enervezi când alții, cu lipsuri, minciuni și înșelăciuni, te împiedică sau te slăbesc. A ierta? Nici măcar! A uita? Nu! Din moment ce acea persoană nu respectă nimic, o vei pune la colț.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook