Câteva sfaturi care te vor ajuta să captezi atenția unui bărbat într-o conversație…

Femeie cu spatele

Îți prezint câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o conversație hipnotizantă cu bărbatul de care ești interesată:

1. Fii sigură pe tine

Atunci când ești încrezătoare și sigură pe tine, bărbatul de care ești interesată va înțelege acest lucru prin conversația pe care o aveți. Fii tu însăți când vorbești cu el și privește-l în ochi.

2. Pune întrebări

A-i pune întrebări este o modalitate excelentă de a continua o conversație cu el, astfel încât să arăți că ești interesată de ceea ce are de spus.

3. Ascultă-l

Este foarte important să asculți când cineva vorbește, fără să întrerupi și fără să monopolizezi discuția. Așa că este bine pentru tine să asculți ce are de spus și, bineînțeles, să participi la discuție.

4. Găsiți interese comune

Găsiți interese comune sau experiențe pe care le puteți împărtăși împreună. Acest lucru vă poate ajuta să creați o conversație între voi, care să dureze, în scopul de a vă apropia și mai mult.

5. Evitați subiectele care aduc confruntări

La începutul cunoașterii cu cineva este bine să evitați conversațiile care pot duce la dezacorduri și conflicte între voi (de exemplu subiecte politice, religioase, fani și alte asemenea subiecte).

6. Este important să aveți simțul umorului

Atunci când aveți simțul umorului, acesta vă poate ajuta la spargerea gheții dintre voi și va face conversația mai relaxată și mai plăcută.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook