Bărbații adevărați se disting prin cuvintele lor clare!

Bărbat care privește la fereastră

Haideți să vorbim despre adevărații bărbați ai acestei lumi.

Pentru că, să nu uităm, că printre cei mulți se numără și acei puțini, bărbații speciali care înfrumusețează viața fiecărei femei pe care o întâlnesc. Dacă îți iese în cale un astfel de bărbat, asigură-te că îl recunoști imediat, pentru că el va fi întotdeauna clar.

El nu te va lăsa niciodată în întuneric.

El nu va face glume pe seama ta și nici nu îți va întoarce vorbele. El, va găsi o modalitate de a-ți arăta cât de mult îi pasă de tine.

Îți va răspunde mereu la telefon și îți va da răspunsurile pe care i le ceri. Va avea mereu brațele deschise pentru tine. Un bărbat adevărat, îți va oferi spațiu să respiri. El îți va respecta nevoile și îi va păsa de preocupările tale.

Nu te va critica.

El va fi mereu acolo, atunci când vei avea nevoie de el. Prezența lui discretă în viața ta, te va face să te simți în siguranță.

Cuvintele și acțiunile lui, care vor mărturisi sentimentele lui pentru tine, vor fi mereu adevărate. Nu va ezita să-ți arate sensibilitatea și, bineînțeles, nu va încerca niciodată să pară un „macho man”, pentru că nu ar avea nevoie.

Un bărbat adevărat, iubește femeile și le respectă. Un astfel de om, nu va fi niciodată nebun de gelozie și nu va depăși niciodată limitele tale.

El se simte încrezător în sine și este conștient de valoarea lui. Îți va câștiga încrederea rapid și bineînțeles că nu o va trăda niciodată, însă va cere respect din partea ta.

Demnitatea lui nu se reduce.

În schimbul a ceea ce îți va oferi, el va cere dragoste și acceptare. Dragostea ta îi va da putere și îl va umple de încredere.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook