Indiferent ce se întâmplă în viața ta acum, trebuie să citești asta!

Indiferent ce se întâmplă în viața ta acum, trebuie să citești asta!

Vă voi prezenta o pildă a unui om care nu își mai înțelegea rostul în univers. Iată povestea sa:

„A fost o zi aparent obișnuită când am decis să renunț… Din senin, am luat decizia să renunț la slujba mea, la relația mea și în cele din urmă la spiritualitatea mea. Am vrut doar să renunț la viața mea. Dar înainte de asta, m-am dus în pădure să am o ultimă discuție cu Dumnezeu.

Am întrebat: „Doamne, poți să-mi dai un motiv bun pentru care nu ar trebui să renunț?” Răspunsul lui m-a surprins cu adevărat. „Uită-te în jurul tău, vezi feriga și bambusul?, a spus El.

I-am răspuns că da. Apoi a adăugat: „Când am plantat semințele de ferigă și bambus, am avut grijă de ele. Le-am dat lumină. Le-am dat apă. Feriga a crescut repede. Verdele ei uimitor a acoperit pământul. Dar tot nu ieșise nimic din sămânța de bambus dar nu am renunțat la a avea grijă de el.

În următorul an, feriga era abundentă și vie. Dar încă nu ieșise nimic din sămânța de bambus. Dar, din nou, nu am renunțat la a avea grijă de el. În al treilea an nu ieșise nimic din sămânța de bambus. Dar nu am renunțat. În al patrulea an, la fel. Dar tot nu am renunțat.

Apoi, în al cincilea an, a răsărit din pământ un mic mugur. În comparație cu feriga, mugurul de bambus era aparent mic și nesemnificativ dar, 6 luni mai târziu, bambusul a crescut în înălțime și a depășit 30 de metri. A durat cinci ani pentru ca rădăcinile lui să crească.

Rădăcinile acelea l-au făcut puternic și i-au dat ceea ce avea nevoie pentru a supraviețui. Nu aș da nici unei creații ale mele o provocare căreia să nu îi poată face față.” După aceea, m-a întrebat: “Știai, copilul meu, că ai luptat în tot acest timp? Că rădăcinile tale chiar creșteau? Așa cum nu am renunțat la bambus, nu voi renunța niciodată nici la tine.”

„Nu te compara cu ceilalți”, a adăugat el. „Bambusul avea un alt scop decât feriga. Și totuși, ambele au făcut pădurea frumoasă.” Și apoi mi-a spus: „Va veni și vremea ta – te vei ridica sus.”

Apoi l-am întrebat: „Cât de sus voi merge?” iar El m-a întrebat pe mine: „Cât de sus a ajuns bambusul?” Văzându-mă confuz, mi-a a mai adăugat: „Arată-mi măreția ta urcând cât poți de sus”. După această conversație, am părăsit pădurea și am scris această poveste uimitoare.

Sper din tot sufletul că aceste cuvinte te vor ajuta să vezi că Dumnezeu nu te va părăsi niciodată. Nu ar trebui să renunți niciodată, niciodată, niciodată, niciodată. Nu-i spune Lui Dumnezeu cât de mare este problema, ci spune-i problemei cât de mare este Dumnezeu!”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook