Ceea ce îți este destinat, va veni la tine la timp…

Femeie care aprinde o lumânare

Poate dura ceva timp.

Poate dura luni, chiar ani, dar în cele din urmă va veni ceea ce trebuie să fie în viața ta. Poate că trebuie să ai suficientă răbdare pentru a înfrunta și pentru a depăși toate obstacolele și pentru a-ți vindeca rănile, dar totul va merita, pentru că vei primi ceea ce meriți.

Toată suferința, te va conduce la viața pe care trebuie să o ai.

Va trebui să ai putere și să nu renunți în momentele dificile, pentru că ceea ce cauți, te caută. Poate că nu înțelegi acum, dar după un timp, totul va avea sens.

Pentru că fiecare tristețe, fiecare obstacol și fiecare dificultate, ne apropie mai mult de ceea ce este destinat vieții noastre.

Vedeți, totul se întâmplă dintr-un motiv, chiar dacă sună a clișeu.

Și chiar dacă nu putem înțelege de ce ni se întâmplă unele lucruri rele, și de ce Dumnezeu vrea să suferim, amintiți-vă că El nu ne dă niciodată o durere, decât dacă intenționează să ne binecuvânteze după aceea. Poate că nu poți vedea acum, dar când se va întâmpla, vei înțelege de ce s-a întâmplat.

Îți vei da seama că tot ceea ce ți s-a întâmplat, te-a condus către calea destinată.

Chiar dacă întreaga lume este împotriva ta, ceea ce îți este destinat își va găsi drumul către tine, mai devreme sau mai târziu. Și va rămâne cu tine pentru totdeauna.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook