Legătura psihică între două persoane: Secretul de a fi îndrăgostit(ă)…

Cuplu generat AI

Acest articol este despre conexiunea psihică dintre două persoane. Sunt sigur că vei fi de acord că a fi îndrăgostit este una dintre cele mai bune experiențe pe care le poate oferi viața.

Strălucim și mai tare când suntem îndrăgostiți. Capul și corpul nostru sunt electrizate. Grijile dispar și slăbim. Problemele sunt rezolvate. Prioritățile se rămân în linie dreaptă și suntem protejați cu dragoste.

În plus, avem o legătură de neîntrerupt, dar și intimă, cu persoana iubită și atunci când îi simțim prezența fizică lângă noi, ne simțim conectați fizic și cosmic. Legătura nu este doar mentală, ci și fizică. S-ar putea să-l auzi pe celălalt spunând “De unde ai știut asta? – Gând la gând. – Mă gândeam să te sun și apoi m-ai sunat tu!”

Vă puteți imagina dacă toate relațiile noastre importante ar fi așa tot timpul? A fi îndrăgostit este ca și cum ai fi nedumerit „doi oameni se îndrăgostesc și încetează să se mai iubească la fel de brusc!”

Din fericire pentru unii, ei pot experimenta asta în fiecare zi. Dragostea este doar o pregustare a unei adevărate experiențe spirituale. Când ne antrenăm să respectăm legile care guvernează toate relațiile, vom fi îndrăgostiți pentru totdeauna.

O conexiune psihică între două persoane

Dacă doriți să rămâneți îndrăgostit pentru totdeauna, urmați sfaturile de mai jos:
– Vizualizează-te formând o relație de dragoste cu partenerul tău;
– Întărește-ți relația până la uniunea totală, care va crea o legătură mentală atunci când te gândești la persoana iubită.

Legătura psihică dintre doi oameni se poate realiza cu ajutorul imaginației sau al vizualizării. Pentru a deveni cu adevărat puternică și a servi atașamentului psihic, legătura trebuie să fie de încredere, adevărată și în concordanță cu așteptările și dorințele inimii.

Când legătura ta psihică este stabilită, te poți concentra pe persoana iubită în confort.

Atunci legătura pare naturală. Te simți complet și întreg. Deși există un sentiment de spațiu cu atașamentul psihic, ai o conștientizare puternică că iubirea nu este niciodată absentă și întotdeauna aproape. Cu cât îl simți mai aproape pe celălalt, cu atât atașamentul este mai puternic în comparație cu ceea ce simțeai înainte.

Rezistă tentației de a ataca persoana iubită și de a răsturna realitatea pe care ai creat-o. Nu pune la îndoială lupta. Această experiență este cu adevărat a ta. Dacă se întâmplă să-ți ataci partenerul, atunci vei întoarce relația cu susul în jos. Nu atacați și nu puneți niciodată la îndoială această experiență pe care ați creat-o.

Trebuie să aduci o conexiune mentală pozitivă în relația ta fizică. Când te raportezi la corp, folosește-ți în mod activ mintea, care te va ajuta și nu te va disprețui. Folosește-ți mintea pentru a scoate în evidență aura intimității și a legăturii psihice pozitive. În interacțiunile din lumea reală.

Este bine să nu accepți nimic ca alternativă la o adevărată relație sufletească, așa că să nu te simți la fel cum te simți spiritual. Dacă se întâmplă să mergi pe această cale, nu vei avea responsabilitatea mentală necesară pentru a găsi și menține o relație și a avea o intimitate adevărată.

Legătura psihică dintre doi oameni este despre intimitate și calitate

Cea mai evidentă trăsătură este nivelul calității relației în securitatea legăturii mentale, așa cum este și cu uniunea fizică.

Să-ți oferi timp și să încerci să creezi o conexiune sufletească, este ceva care merită, cu siguranță. Când relația este mai puternică, atunci sentimentul de intimitate crește. Așa că, continuă să exersezi pentru acea relație perfectă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook