Cum îl vei face să regrete că te-a pierdut?

Cuplu pe un pod

Despărțirea, de regulă, este ceva încheiat, dar poate dorești să te asiguri că nu s-a terminat încă.

Dacă încă mai există sentimente, poate vrei să-i amintești de ceea ce îi lipsește. În funcție de caracterul său, vei înțelege și îi vei arăta exact ce îi lipsește.

Cel mai bun mod de a face pe cineva să te regrete, este să te concentrezi pe tine, nu pe căi care te vor duce la răzbunare. Așa că, păstrează distanța față de el, fă schimbări pozitive care îți vor îmbunătăți viața și îmbrățișează posibilitățile care ți se oferă pentru noi experiențe.

În primul rând, stabilește limite clare.

Păstrează distanța și decide singură, dacă este bine pentru tine sau nu, să vorbești în continuare cu el.

Desigur, ar trebui să-i respecți limitele și dorințele, însă este alegerea ta dacă vei vorbi sau nu cu el, și mai ales când este momentul să o faci. Acest lucru poate fi dificil la început dar, cu practică, păstrarea distanței va deveni mai ușoară.

Îmbrățișează schimbările pozitive, pentru că este timpul să te redescoperi.

Nu o faci pentru fostul tău sau pentru oricine altcineva, ci pentru tine. Meriți un nou început. Dacă dorești să începi o nouă activitate sau să te ocupi de un hobby, acum este momentul perfect.

De asemenea, este posibil să ai șansa de a te reconecta cu cineva cu care ai pierdut legătura de mult timp. Orice ai alege, permite-ți să te schimbi și să devii o persoană chiar mai bună decât ieri.

Fostul tău va vedea, cu siguranță, schimbările pozitive și va înțelege că poți merge mai departe fără el. Sper că se va bucura pentru tine și, dacă nu o va face, cu siguranță, va regreta că nu face parte din noua ta viață.

Desigur, pentru a merge mai departe fără rămășițele unei relații rupte, este important ca amândoi să vă dați seama ce nu a mers bine în relația voastră și care este cu adevărat motivul pentru care nu mai sunteți împreună.

Nu există opțiunea de pornire/oprire a unei relații și nu te va ajuta cu nimic să rămâi deschisă posibilității de a te reconecta, doar pentru ca el să revină atunci când dorește. Este vorba despre preluarea controlului asupra ta și asupra sănătății tale emoționale și mintale.

Găsește modalități de a-ți spori încrederea.

În primul rând, fă mișcare! Exercițiile fizice hrănesc cu adevărat corpul, mintea și inima. Dacă nu ești împăcată cu un gen de activitate sportivă, încearcă să găsești ceea ce ți se potrivește.

Fă din exercițiile fizice un nou obicei.

Există multe săli de sport care oferă abonamente lunare, precum și școli de sport și alte activități fizice care te vor ține în formă, fără să te plictisești.

În acest fel, îți vei deschide și cercul de cunoștințe și vei socializa și mai mult. Acesta este un punct cheie. Profită de această ocazie pentru a te reconecta cu oameni și activități care te fac fericită. Câteva dintre lucrurile pe care le poți face, sunt:

  • să te vezi cu prietenii;
  • să ieși să mănânci în oraș;
  • să mergi la teatru sau la cinema;
  • să mergi la festivaluri și concerte;
  • să faci tururi;
  • să te alături cluburilor de interese.

De asemenea, renunță la rețelele sociale și nu mai încărca poze cu tot ceea ce faci. Vei putea realiza toate aceste lucruri dacă îți exersezi, în același timp, și gândirea pozitivă.

Cu cât îți concentrezi mai mult mintea pe gânduri pozitive, cu atât vei atrage mai multă energie pozitivă în viața ta. În plus, exersând gândirea pozitivă, vei învăța să-ți reduci la tăcere toate acele gânduri negative și îndoieli de sine.

Gândirea pozitivă, este un obicei care necesită muncă, dar merită.

Astfel, te vei concentra pe punctele tale forte și vei avea puterea de a continua să prosperi și să realizezi. Succesul va face parte din viața ta și este ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua.

Îți recapeți puterea din propriile talente, iar dezvoltarea ta continuă, va deschide mai multe oportunități de avansare personală.

Îți poți îmbunătăți capacitățile profesionale sau talentele personale, chiar și abilitățile artistice.

Combină toate abilitățile tale, pentru a găsi acel ceva, cu adevărat unic pentru tine. Poate că îți plac animalele și ai vrea să petreci mai mult timp cu ele. Îmbrățișează acel talent special și fă voluntariat la un adăpost de reabilitare a animalelor sau la o organizație de caritate.

Doar distrează-te.

Fă-ți prieteni noi, fără ca aceasta să însemne că trebuie să scapi de prietenii actuali. Doar trebuie să-ți extinzi cercul social. A-ți face noi prieteni, îți va deschide noi orizonturi și te va ajuta să te îndepărtezi de fostul tău.

Era digitală a deschis adevărate opțiuni, atunci când vine vorba despre întâlniri. Te poți înscrie în grupuri Facebook sau în grupuri de întâlniri. Aceste grupuri pot fi despre interese comune (cărți, genuri de film, muzică, etc.) sau chiar experiențe comune (parenting, divorț, veterani militari, etc.).

De asemenea, librăriile și cafenelele locale vor avea probabil grupuri care se întâlnesc în mod regulat pentru un interes sau un scop comun. Dacă mergi la școală sau la universitate, cu siguranță vor avea cluburi sociale, sportive și academice la care te poți înscrie.

Meriți să te răsfeți cu ceva ce în mod normal nu ai fi capabilă să faci. Răsfață-te puțin sau mergi singură la o întâlnire. Ia-ți geanta pe care ți-o dorești de multă vreme.

Gândește-te la unul sau la două lucruri de care ți le dorești cu adevărat și îți oferă-ți-le. Încearcă să mergi singură într-o excursie sau într-o vacanță și alocă-ți timp pentru a explora un loc nou sau pentru a experimenta ceva nou.

Fii bună cu tine și cu ceilalți. Oprește-te și ia o cafea în drum spre serviciu. Dacă vrei să regrete că te-a pierdut, ieși și distrează-te. Nu-ți face griji pentru sentimentele lui, pentru că nu le poți controla. În schimb, te poți distra și poți ieși cu prietenii.

Crează-ți noi obiceiuri.

Acest lucru este puțin diferit față de schimbarea rutinei. Crearea de noi obiceiuri, înseamnă dezvoltarea de noi comportamente pozitive, care devin aproape o a doua natură a ta.

Noile obiceiuri pe care le vei dezvolta, ar trebui să fie create cu unicul scop de a-ți îmbunătăți viața și fericirea. La urma urmei, fericirea ta, este cel mai mare Dar pentru tine.

Obiceiurile pot fi bazate pe învățare, cum ar fi învățarea a două cuvinte noi în fiecare dimineață sau petrecerea a 20 de minute citind știrile. S-ar putea să începi să citești cărți în general. Obiceiurile, în plus, pot fi mai mult fizice, cum ar fi să faci două minute de ridicări în picioare în fiecare dimineață.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook