Dacă nu știi ce vrei de la cei din jur, nu te plânge!

Femeie nemulțumită

De ce relațiile umane au devenit dificile astăzi?

Eu cred că din cauza faptului că mulți oameni sunt confuzi, nemulțumiți și, pur și simplu, nu știu ce vor.

Și nu o voi lua neapărat după gen (masculin sau feminin), ca să nu jignesc pe nimeni. Voi pune ambele sexe în același oală. Am înțeles ce vrem de la persoana de lângă noi? Probabil că nu.

Câteva exemple ne vor convinge:

Dacă este gelos, este posesiv. Dacă nu este gelos, este pur și simplu indiferent și “se joacă” în altă parte. Dacă ne iubește foarte mult, ne “sufocă”. Dacă facem ce vrem în relație, tot nu ne place pentru că o percepem ca indiferență.

Vrem ca el/ea să pună prioritățile noastre mai presus de ale lui. Vrem ca el/ea să nu ne împovăreze cu ale lui (pentru că este toxic), dar dacă nu ne spune nimic, este secretos, egoist și poate arogant.

Nu ne dorim foarte multe angajamente, dar nici nu ne plac relațiile libere, Și atunci, când cineva îndrăznește să spună așa ceva, este etichetat ca „lejer”, „parțial”, etc.

Chiar dacă găsește idealul, totuși, omul nemulțumit, tot nu este fericit.

Nu este sigur și îi întreabă pe ceilalți: „Ce ziceți? Mi se potrivește ?”. „De ce să nu găsești ceva mai bun?”, „De ce ar trebui să mă angajez într-o relație acum?”, etc.

În general, nemulțumitul nu este mulțumit de nimic. În cele din urmă, el este sortit să fie singur, indiferent dacă este bărbat sau femeie.

Și punctul culminant?

El/ea, apelează la rețelele de socializare și se plânge că nu există oameni cinstiți și, vai, cât de ghinionist(ă) este… Nu lăsa să ți se întâmple asta!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook