Cum să găsești dragostea pe care o meriți…

Femeie stă pe iarbă și citește

Când vine vorba despre găsirea iubirii, avem multe întrebări. Ambele sexe, dar mai ales femeile, vor să afle secretul găsirii iubirii adevărate. Multe femei vor să știe de ce continuă să atragă bărbați care nu se pot implica emoțional.

Aceste întrebări le vin în minte tot timpul, dar fără a putea găsi răspunsuri. Ceea ce majoritatea dintre ele nu realizează, poate pentru că nimeni nu le-a învățat, este faptul că fiecare răspuns de care au nevoie este în ele.

Iată câteva moduri de a accesa propriile răspunsuri:

Învață din trecut.

Când lucrurile sunt dureroase, avem tendința să dorim să le respingem. Dimpotrivă, din relațiile anterioare, care s-ar fi putut termina prost, poți obține o mulțime de informații despre ceea ce ai atras în viața ta și despre ceea ce ai lăsat să-ți pătrundă în inima.

Chiar dacă o relație nu funcționează, îți poate oferi resursele pentru a găsi dragostea adevărată. Și amintește-ți că îți poți crea oricând un viitor care este izbitor de diferit de trecutul tău.

Pentru a atrage și a păstra dragostea pe care o dorești, trebuie să fii dispusă să îmbrățișezi un nou mod de a gândi.

S-ar putea să trebuiască să schimbi unele convingeri pe care le-ai avut până acum. De exemplu, ai putea crede că “bărbații se tem de femeile puternice”. Aceste gânduri se pot aplica unora, dar pot limita și experiențele tale.

Realizează că tot ceea ce cauți vine mai întâi prin tine.

Dacă vrei o iubire pasională și spontană, atunci trebuie să devii tu însăți o persoană pasională și spontană. Când devii cu adevărat persoana pe care încerci să o atragi în viața ta, atunci dragostea adevărată vine mai ușor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook