Dacă ai fost lipsit(ă) de iubire, ai cinci trăsături uimitoare…

Dacă ai fost lipsit(ă) de iubire, ai cinci trăsături uimitoare...

Dacă nu ai primit niciodată dragoste, atunci află că ai cinci caracteristici unice.

Neglijarea emoțională pe care o experimentează unii oameni constă în eșecul celorlalți de a oferi sprijin emoțional în cadrul relațiilor, fie că este vorba despre familie sau de partener(ă).

Atunci când într-o relație importantă, unul nu reușește să-și arate compasiunea, afecțiunea sau sprijinul față de celălalt, efectele pot fi foarte dăunătoare.

Adesea presupunem că cei care au trecut prin astfel de greutăți sunt oameni care sunt oameni cu sufletul în bucăți, dar realitatea este că adesea se dezvoltă în indivizi incredibil de puternici și rezistenți. Asta pentru că au trebuit să treacă prin multe pentru a putea avansa în viața lor.

Cei care au învățat din greutățile lor tind să fie și mai puternici decât cei care nu au trecut niciodată prin experiența vindecării durerii. Nu sunt victime. Ei sunt supraviețuitori admirabili care au dobândit o inteligență emoțională extraordinară.

Citiți mai jos care sunt cele cinci trăsături surprinzătoare ale persoanelor care au experimentat lipsa iubirii:

1. Sunt independenți

Când ești neglijat emoțional, mai ales în copilărie, înveți să te descurci singur. Când realizezi că nevoile tale nu sunt îndeplinite de alți oameni, înveți să devii puternic, autosuficient. Devii incredibil de independent. Acest lucru se datorează faptului că ai învățat devreme că, în viață, singura persoană pe care te poți baza cu adevărat, ești tu însuți.

2. Au o atitudine pozitivă, chef de viață și determinare

Ai putea crede că cineva care a suferit ani de zile din cauza neglijării și/sau abuzului, nu ar avea niciun motiv să fie pozitiv în ceea ce privește viața. Și totuși, în realitate, oamenii care nu au fost iubiți pot fi destul de optimiști cu privire la situațiile vieții.

Gândiți-vă la acest aspect, în felul acesta: dacă nu ar fi putut vedea partea bună a lucrurilor în vremurile lor grele, cum ar fi supraviețuit vremurilor teribile? S-au antrenat să caute mereu pozitivul în orice situație, așa că au devenit incredibil de rezistenți!

3. Ei simt durerea altora

Cei care au suferit de abuz emoțional și neglijare, sunt cele mai pline de compasiune suflete. După ce au experimentat o respingere directă, ei știu exact cât de umilitoare și traumatizantă este. Așa că, atunci când văd pe altcineva suferind, ei sunt primii care le stau alături, ca niște pietre, le arată compasiune și sprijin. Ei știu cât de dureros este pentru ceilalți și nu vor ca nimeni din jurul lor să sufere singur.

4. Ei cred în dăruire

Ei știu că viața poate avea momente cu adevărat întunecate și reci. Au învățat profund importanța iubirii, căldurii și compasiunii pentru ceilalți. Își fac timp și iau inițiative pentru a răspândi iubirea în lume, pe care o consideră atât de necesară. Ei știu să trezească căldura care este ascunsă adânc în sufletele înghețate ale oamenilor cu care simpatizează.

5. Sunt adaptabili

Oamenii care au experimentat singurătatea emoțională au învățat să gestioneze singuri multe situațiile dureroase. Au dezvoltat flexibilitate și capacitatea de a merge acolo unde îi duce viața pentru a supraviețui.

Rareori sunt surprinși de ceva și se concentrează mereu pe a găsi drumul. Se pot adapta la aproape orice situație din viață. Indiferent de cât de adânci sunt apele în care trebuie să se scufunde, ei reușesc întotdeauna să iasă la suprafață.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook