Ce spun orele în care dormi despre personalitatea ta?

O fată care doarme

Știința a arătat că cei care urmează o rutină zilnică, destul de specifică, sunt unii dintre cei mai productivi și de succes oameni. Ei se trezesc aproximativ la aceeași oră în fiecare zi, mănâncă micul dejun, își asumă responsabilitățile și mențin un ciclu de somn sănătos, mergând la culcare în fiecare noapte la o anumită oră.

Cum orele în care dormi îți pot modela personalitatea?

Pentru unii, stabilirea anumitor tipare în viața lor de zi cu zi, pare extrem de plictisitoare. Dar o privire mai atentă la rutina noastră de somn, poate dezvălui multe despre personalitatea noastră, precum și despre modurile în care relaționăm cu cei din jurul nostru.

În detaliile aparent nesemnificative ale rutinei tale de noapte, se află secrete uriașe despre adevăratul tău sine. Ora ta de culcare este unul dintre cele mai fascinante ghiduri pentru a-ți înțelege pe deplin personalitatea.

Ce spun orele în care dormi despre personalitatea ta:

Dacă mergi la culcare între orele 20:00 și 22:00.

Să te culci devreme, are sens. Dar să te duci în pat, în fiecare seară a săptămânii, chiar și atunci când nu ai planuri de dimineață, este poate dincolo de rațiune. Ești o persoană atentă, care tânjește după rutină și ordine.

Sigur, îți place să te distrezi, dar oferi prioritate sănătății și programului, mai presus de orice. Pentru unii, aceasta poate părea o alegere rigidă, dar pentru tine funcționează perfect. Doar asigurați-vă că nu lăsați acest tabiet să vă împiedice să experimentați lucruri noi și interesante.

Dacă mergi la culcare între orele 22:00 și 00:00.

Dacă faci parte din această categorie, vei descoperi ceva destul de interesant despre personalitatea ta. Dacă preferi să adormi la aceste ore, ai inteligență, în timp ce cei din jurul tău te consideră o persoana de încredere și muncitoare.

Totuși, asta nu înseamnă că nu ai și o latură a ta rebelă. Știi că respectarea rutinei este cel mai responsabil lucru de făcut. Dar nu poți rezista unei ieșiri, mai ales dacă crezi că s-ar putea să ratezi ceva distractiv. În timp ce cauți recunoașterea bunelor tale intenții, uneori ai nevoie de un impuls ferm pentru a-ți atinge obiectivele.

Dacă de obicei te culci între orele 00:00 și 2:00.

Mulți se consideră „păsări de noapte” și lucrează cel mai bine noaptea târziu. Dacă faci parte din această categorie, ești un spirit creativ și neliniştit. Spiritul tău este plin de energie neliniştită, care provine dintr-o minte care încearcă să-şi calmeze capriciile inimii tale rătăcitoare.

Te-ai născut pentru a căuta, și fericirea nu este ceva ce consideri ușor de găsit. Dacă reușești să dormi la orele potrivite, poți menține echilibrul și stabilitatea pe care le dorești cu disperare în viața ta.

Dacă mergi la culcare între orele 2:00 și la 4:00.

Cu toții putem trece printr-o perioadă de insomnie sau trebuie să rămânem treji toată noaptea. Dar, majoritatea oamenilor, nu merg la culcare în mod regulat la aceste ore. „Oamenii de noapte”, sunt spirite libere care pur și simplu refuză să se conformeze regulilor convenționale.

Este probabil ca aceștia să desfășoare activități independente, deoarece refuză să fie trași la răspundere în orice circumstanțe. Orele la care merg la somn, arată că sunt rebeli, înflăcărați și veseli.

Ei consideră că retragerea este cea mai mare slăbiciune posibilă. Ceea ce înseamnă că, uneori, pierd oportunități personale și profesionale. Părerea celor din jur nu-i preocupă – acesta este felul lor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook