Lasă-mă să-ți spun ce înseamnă cuvântul “bărbat”…

Bărbat elegant

“Bărbat” pentru mine înseamnă responsabilitate.

Înseamnă că îmi folosesc puterea doar pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubesc. Că sunt alături de cei slabi, bătrâni, copii și animale. Și de femei, nu dacă împrejurările o cer, ci mereu.

Un bărbat pentru mine înseamnă a fi “foarte” în toate.

Să iubim foarte mult. Să ne îndrăgostim foarte tare. Să oferim foarte mult. Și multe. Să fim foarte răbdători și foarte perseverenți. FOARTE! Să nu fim zgârciți. În general. La tot. În principal la emoții.

“Bărbat” pentru mine înseamnă “a fi mereu acolo”.

Ca partener, soț, prieten, tată. Mai ales ultimul. Fii acolo chiar și când ești plecat. În felul tău, ca înger păzitor.

A fi bărbat, înseamnă a nu lăsa loc mâniei. Niciun spațiu.

Înseamnă a fi nobil, de la deschiderea ușii până la tragerea de scaun pentru a se așeza ea. A avea răbdare ca ea să se pregătească înainte de a merge undeva. Aceasta este frumusețea unui bărbat. A fi frumos în ochii ei, înseamnă că ea va rămâne întotdeauna a ta.

“Bărbat”, înseamnă „a respecta”.

Respectă chiar dacă nu ești respectat. O să doară mai mult așa. Și va învăța. A fi bărbat, înseamnă să nu înjuri, niciodată, nici de dragul onoarei. “Bărbat” înseamnă a flirta, a cuceri femeia și a-i arata același interes și după aceea, fie că este iubită, fie că este soție. Amintește-ți că ea a fost cândva iubita ta, cea pe care o cucereai.

A fi bărbat, înseamnă să spui puțin și să faci multe.

Vorbește cu acțiuni și fii sincer, chiar dacă este în detrimentul tău. Un bărbat va vrea mereu să o surprindă, să o mulțumească. Amintește-i că îi schimbi viața. Cu acte. Fă dragoste cu mintea ei înainte de a face dragoste cu trupul ei.

A fi bărbat, înseamnă a dărui. Fără schimb. Se numește generozitate. Înseamnă să ridici mâna la ceilalți doar ca o… aripă, pentru ca cei pe care îi iubești să poată intra sub ea. Un bărbat înseamnă responsabilitate. Da, răspundere. Tine minte asta! Un bărbat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook