El cu regrete, tu în brațele altui bărbat…

Un bărbat trist

Acest mesaj este pentru tine, tu cel care ai pierdut-o pe cea despre care nici măcar nu știai că este femeia vieții tale.

Cum s-a întâmplat asta?

Acum, că ai văzut-o fericită în brațele altui bărbat, te macină gelozia, nu-i așa? Nu te-ai gândit că după despărțire ea nu va rămâne singură, așteptându-te? Credeai că ea este precum un obiect nefolositor pe care îl arunci într-un sertar și că va rămâne acolo până când îi vei găsi din nou utilitate?

Dacă tu nu mai apreciezi femeia de lângă tine, asta nu înseamnă că un alt bărbat nu va fi atras de frumusețea ei și că nu îi va aprecia calitățile. Trebuia să te gândești că, în momentul în care închei relația, fiecare va merge pe drumul său. Tu cu altă femeie, ea cu un alt bărbat.

Acum, tu ești plin de regrete în timp ce ea radiază de fericire.

Acum îmi dai dreptate când tot spuneam că oamenii nu apreciază persoana de lângă ei până când nu o pierd. Uite că tu ai pierdut-o, și nu când ai hotărât să te desparți de ea, ci când ea a cunoscut pe altcineva care i-a arătat cum trebuie să se poarte un bărbat. Ea nu a știut până atunci, pentru că tu ai reprezentat standardul ei.

Ce, credeai că nu există bărbați mai buni decât tine pentru ea? Că nu este atractivă? Că nu reprezintă interes? Aoleu! Prietene, nu vreau să mă înțelegi greșit, aici nu este vorba despre felul în care arată un bărbat sau de statutul lui social, ci despre felul în care se poartă cu femeia de lângă el.

Poate să nu arate la fel de bine ca tine, însă grija lui, afecțiunea, respectul și interesul lui pentru ea, îl face să fie bărbatul ideal. Credeai că tu poți avea o altă relație și că ea va rămâne de rezervă – în caz că ceva merge rău să ai unde să te întorci?

Ai neglijat femeia de lângă tine și i-ai deschis noi orizonturi.

Regreți, nu-i așa? Și pe deasupra te macină și gelozia când te gândești, noaptea, că ea este în alte așternuturi, în patul altui bărbat, acoperită de sărutări și radiind de fericire.

A mers rău noua ta relație sau abia acum ai descoperit că ai pierdut femeia care te-a iubit cu adevărat, care te-a pus mereu pe primul plan? Ehhh, asta este. Ce este făcut, rămâne făcut. Acum trebuie să devii tu acel bărbat ideal pentru o altă femeie. Sper că ți-ai învățat lecția…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook