În afară de aspectul fizic, iată ce îi mai atrage pe bărbați la o femeie!

Femeie frumoasă pe stradă

Orice femeie își dorește să întâlnească bărbatul care să o iubească, nu doar pentru felul cum arată, ci pentru ceea ce este ea cu adevărat.

Desigur, de ce să nu recunoaștem că, atât pentru femei cât și pentru bărbați, aspectul fizic este primordial. Întotdeauna vom întoarce capul după cineva cu un aspect fizic îngrijit, cu o ținută impecabilă și o atitudine încrezătoare.

Suntem interesați de persoanele care acordă o importanță majoră felului cum arată, cum se poartă, pentru că acest lucru relevă un asepect foarte important al caracterului – atenția la detalii.

Și da, vrem să cunoaștem o astfel de persoană, dar nu în sensul că am dori să ne aventurăm într-o relație, ci pur și simplu simțim curiozitatea de a afla mai multe despre acea persoană.

Aspectul fizic este prima impresie pe care ne-o facem despre cineva dar nu este și cea mai importantă. Și ca un exemplu, când mergem la cumpărături, nu alegem produsele doar după amabalaj, ci pentru utilitatea lor.

Bărbații, de fel, cedează mai ușor în fața frumuseții unei femei.

Ei mai întâi vor să o aibă și pe urmă se gândesc dacă să o păstreaze sau nu, însă nu același lucru se întâmplă și la femei. Femeile sunt mult mai exigente și mult mai atente la detalii când vine vorba despre alegerea partenerului.

Un bărbat poate fi extrem de interesat de o femeie care arată bine, însă mai sunt și alte calitați, în afara aspectului fizic, care pot face un bărbat să se îndăgostească.

Sensibilitatea

O femeie sensibilă este ușor de rănit, iar acest lucru trezește în bărbat dorința de a ocroti, de a o proteja și, în general, de a avea grijă de ea. Această femeie se va bucura tot timpul de o floare, de un peisaj frumos, de zâmbetul unui copil sau va plânge în timpul vizionării unui film romantic.

Sensibilitatea femeii este o calitate care va face un bărbat să se simtă bărbat – protector, puternic și necesar.

Bunătatea și blândețea

Bunătatea unei femei va impresiona întotdeauna un bărbat. O femeie care nu rămâne indiferentă la suferința celorlalți, care întinde o mână de ajutor celor aflați în nevoie, care este interesată să ofere sprijin emoțional, va cuceri inima oricărui bărbat. O astfel de femeie va fi idolarizată și prețuită de bărbatul de lângă ea.

Onestitatea

Această calitate, nu este apreciată doar de bărbați, ci de toată lumea. O femeie sinceră, este o femeie de încredere. Iar dacă există încredere, nu vor mai exista motive se suspiciune și gelozie.

Imaginația și creativitatea

Aceste calități ale femeii oferă complexitate unei relații. Nu te poți plictisi niciodată de cineva creativ și cu o imaginație bogată.

O astfel de femeie își va lăsa amprenta în tot ceea ce va face și, mai ales, în sufletul bărbatului. Va transforma niște pereți goi și reci într-un cămin și va avea întotdeauna inițiativă în organizarea timpului liber.

Inteligența

Probabil vă întrebați de ce nu am menționat inteligența printre primele calități importante. Pentru că dacă cele enumerate mai sus n-ar exista, inteligența n-ar mai avea nicio importanță. Inteligența fără sensibilitate, bunătate, onestitate și creativitate, ar fi ceva malefic. O minte inteligentă dar rea, este coșmarul oricărui bărbat.

Pozitivitatea și bucuria de a fi, de a trăi intens și frumos

Un zâmbet cald, senin și optimist, într-o dimineață de luni, este tot ceea ce ai nevoie pentru a înfrunta o săptămână grea ce se anunță să vină. Nimănui nu îi place să vadă tristețe și fețe posomorâte.

O femeie cu poftă de viață, care trăiește intens, cu bucurie în suflet, care adoră natura și călătoriile, va fi întotdeauna o provocare pozitivă pentru orice bărbat.

Sociabilitatea și simțul umorului

O femeie prietenoasă și cu simțul umorului, va consolida relațiile unui cuplu, cu familia și cu prietenii.

O femeie care înțelege și râde la o glumă bună, nu poate fi decât o prezență plăcută în anturajul bărbatului și îi va oferi acestuia motive de mândrie în fața celorlalți. Astfel, întâlnirile de genul “la o bere cu prietenii” ar putea să nu mai fie necesare.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook