Iubirea adevărată este atunci când, deși treceți prin greutăți, continuați să vă țineți de mână…

Femeie singură în natură

Nu căuta perfecțiunea în iubire, pentru că aceasta nu există!

Nu căuta persoana perfectă care să te iubească, ci persoana care ți se potrivește – imperfectă, însă potrivită pentru tine.

Creatorul ne-a înzestrat cu două mâini, două picioare, două urechi, doi ochi, însă ne-a dat o singură inimă – pe cealaltă trebuie să o căutăm pentru a ne întregi.

Iubirea nu este ceva logic și nu tot ceea ce trăim în iubire este corect.

Iubirea nu înseamnă doar blândețe, afecțiune și momente frumoase. Se spune că o relație de iubire nu este aceea în care cei doi trec împreună doar prin momente frumoase, ci aceea în care, deși trec prin momente grele, cei doi continuă să se țină de mână.

Nu-i asculta pe cei ce-ți spun că iubirea trebuie să fie perfectă. Iubirea este precum viața – uneori furtună, alteori senin cu parfum de primăvară.

Iubirea nu este selectivă, ea îi atinge deopotrivă pe cei buni și pe cei răi.

Chiar dacă te știi cu inima curată, nu există nicio garanție că fericirea te va urma în călătoria ta prin viață.

Chiar dacă ești o persoană foarte sensibilă și reacționezi la sentimentele celorlalți, chiar dacă ești gata în orice moment să intervi în sprijinul oricui și pentru binele altuia.

Da, știu, meriți o iubire mai adâncă decât oceanul și mai mare decât cerul, însă viața nu este mereu corectă. Uneori, trebuie să te resemnezi și să lași lucrurile să se întâmple în voia lor. Poate tocmai asta este problema – că nu primești ceea ce vrei, ci ceea ce ai nevoie.

Poate că tu nu ai nevoie de omul perfect pe care să îl iubești, poate că ai nevoie de o persoană imperfectă, împiedicată, stângace, cu capul în nori, dar care să își strige iubirea pentru tine în gura mare și care ar renunța la tot pentru tine. Tu nu ai nevoie de ceea ce oamenii consideră perfect, ci de ceea ce ți se potrivește.

Deschide-ți inima și încearcă să vezi prin ochii tăi, nu prin ochii celorlalți.

Nu trebuie să îți dorești ceea ce vor ceilalți, ci doar ceea ce vrea inima ta. Nu alege de ochii lumii! Uneori, cea mai bună ascunzătoare este la vedere. Tu unde îți cauți iubirea? Încearcă să vezi, poate este chiar lângă tine!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook