Cele mai pesimiste două ZODII. Fără speranță…

Cele mai pesimiste două ZODII. Fără speranță...

Pesimiștii zodiacului.

A face sau a nu face? Și dacă fac și o să fie și mai rău? Ar trebui să am răbdare, pentru ce? Se va întâmpla ceva rău, nu crezi? Aceasta este, aproximativ, starea de spirit a unei persoane pesimiste. Cel care, după cum spunea Churchill, vede dezastrul cu fiecare ocazie. A căzut întunericul și și-au pierdut speranța de a găsi lumina. Dar să vedem despre ce zodii este vorba:

Scorpionul

Sursa unui pesimism tipic al Scorpionului, gândurile întunecate pe care mintea lui le produce ca o fabrică. Este în natura lui să se concentreze pe partea întunecată a lucrurilor. Mai întâi se vor îngrijora, apoi se vor raționaliza cu o doză de negativitate.

Pe lângă faptul că sunt și oameni profund emotivi, cu multe pasiuni și cu o abordare de scepticism care aproape că îi face să se bucure de discuții și situații problematice.

Pentru ei, toți sunt suspecți și toți sunt capabili de ce este mai rău. Cu perseverență și ajutor, ei văd lucrurile puțin mai pozitiv, până când lucrurile merg prost și li se confirmă, spunând: “acolo am avut dreptate, ți-am spus eu, nu?”.

Racul

Racul este cu lunile sale și, literalmente, ca stăpânitoare este Luna, care i-a insuflat un caracter relativ schimbător, care atunci când este fericit – este foarte fericit și când este trist – este trist. În special, a doua dispoziție este mai familiară acestui semn.

Motivul poate fi găsit în lipsa de încrederii de sine, care îl caracterizează printr-un pic de nesiguranță și nu îi face niciodată lucrurile să îi pară plăcute.

Nu sunt puțini Racii care se consideră blestemați, de parcă ar fi mâncat un mănunchi din viață și trag mult pentru asta. Desigur, ei înșiși sunt de vină. Dar unde să le spună, cum să schimbe viziunea asupra lumii cuiva care este diluat de pesimism? Paharul este mereu pe jumătate gol, pentru că cineva l-a băut.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook